Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 990 Ft - 40 990 Ft
Méret
Szín

Váltás

Ebben a kategóriában a kerékpárok egyik legfontosabb kiegészítőit találod, a váltókat, és az ezekhez tartozó alkatrészeket. A különböző, egyre fejlettebb típusok között te is biztosan megtalálod a neked megfelelő váltót!Váltás

A bringázók jól tudják, hogy bizonyos alkatrészek nélkül lehetetlen lenne tekerni. Ezek segítenek kordában tartani a bringát, ugyanakkor lehetővé teszik a minőségi és biztonságos kerékpározást is. Webáruházunk váltás kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek neked beállítani a megfelelő sebességet. 

Ne feledd, akkor igazán jó kerékpározni, ha ezt a számodra kényelmes tempóban teszed, azonban előfordulhat, hogy néha szükség van a felszerelés cseréjére is. Webáruházunk alkatrészei ebben is segítenek neked! 


A bringázásnak vannak íratlan szabályai, s ez bizony nemcsak magára a közlekedésre, de tulajdonképpen a kerékpáros felszerelésre is vonatkozik. Habár a legtöbb bicikli alapfelszereltségéhez tartoznak a legfontosabb alkatrészek, azonban előfordul, hogy ezek a gyakori használat következtében, egy idő után cserére szorulnak. Webáruházunk alkatrészei között te is megtalálod az éppen szükséges elemet! Ráadásul, ha szeretnél elmélyülni kínálatunkban, akkor keress rá a páratlan Cube termékekre is!

Természetesen az alkatrészeknek is számos alkategóriája ismert, s az is meglehet, hogy neked most csak éppen egy bizonyos bringás csoport termékeire van szükséged. Kínálatában olyan hasznos termékekre lelhetsz, amelyeknek köszönhetően a megfelelő tempóban haladhatsz előre! 

Sebesség - Urald a bringát!

Kínálatunkat először megtekintve észrevehetted, hogy az a bringázás valamennyi területét lefedi. Nos, a bringákon, kiegészítőkön, ruházaton kívül az alkatrészeket is megtalálhatod nálunk. A Cube márkanév például számos kategóriában képviselteti magát, s magas színvonalú termékeket ajánl fel neked!

De most először is lássuk, hogy mire kell odafigyelnünk a kerékpáros utak alatt!

Például, rendkívül fontos a megfelelő sebesség beállítása! A bringások számára ez azért is lényeges, mert a különböző terepek sokszor eltérő sebességet is igényelnek. Vannak emelkedők, lejtők, egyszerű terepek is. Ilyenkor jó, ha kellőképpen kontroll alatt tartjuk a kerékpárt, és alkalmazkodunk a domborzati változatokhoz. De az sem mindegy, hogy kezdőként milyen sebességgel kezdünk, s később a haladó szintre lépve természetesen majd növelhetjük a sebességet. 

A váltás eszközei

Kategóriákon belül tovább böngészve tehát találkozhatsz a váltás legfontosabb eszközeivel, hogy a számodra megfelelő sebességgel tekerhess.

A speciális váltók számos funkciót látnak el, de leginkább a sebességfokozatok beállításában segédkeznek. A kényelmes sebességváltás érdekében ma már első és hátsó váltók egyaránt kaphatóak.

A sebességfokozatok általában 3-tól kezdődnek, de akár 11-es sebesség mellett is tekerhetünk.

Ezeket a termékeket rendkívül könnyű beszerezni, s ma már biztosan minden bringatípushoz kaphatsz ideális váltót. Leginkább az Altus, Acera Tiagra vagy a Sora termékei emelhetőek ki a márkanevek közül. De az alkatrészek egyéb kategóriájában érdemes a Cube darabokra lecsapni, amelyek magas minőségükről, strapabíró szerkezetükről híresek! 

Amennyiben úgy gondolod, hogy itt az ideje néhány új kiegészítőt beszerezni, akkor ne várj tovább azzal, hogy felkeresd bringás webshopunkat! Nálunk egyszerűen kiválaszthatod a legszimpatikusabb termékeket, majd elég, ha a “Kosárba” helyezed azokat!