Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
27 990 Ft - 177 990 Ft
Méret
Gyártási év

Sícipő

 

Bokánkat csak és kizárólag a sícipő tudja védeni, a síkötés csak a térdszalagokat és a térdizületet kíméli, ezért nagyon fontos a megfelelő sícipő kiválasztása. Fontos, hogy úgy rögzítse a bokákat, hogy a lábszár előre és hátra mozgatásakor oldalirányú és csavarmozgást ne tudjunk végezni. Márkánként és modellenként is változó lábformákra készülnek a termékek, így nagyon fontos, hogy a megfelelő fazonú és méretű cipőt választunk, és a lábunk teljesen kitöltse a cipőt.

 


11termék 111

Ki mondta, hogy télen nem sportolhatunk a szabadban? A síelés például egy igen népszerű téli sport, mégis sokan tartanak attól, hogy elég biztonságos-e. Megfelelő “védőfelszerelésekkel” természetesen semmi probléma nem történhet. A bokánk például egy érzékeny testrészünk, amelyet érdemes kellő védelemmel ellátni. Webáruházunk sícipő kategóriáján belül speciális lábelikkel találkozhatsz, amelyek tökéletesek a havas manőverekhez.

Amennyiben szükséged van profi sífelszerelésekre, akkor webáruházunk téli sporteszközök kínálata segít megtalálni a hozzád illő termékeket! 

A sport sokaknak fejtörést okoz télen. Nyáron megoldjuk szabadtéri futással, csoportos sportokkal a mozgás kérdését, azonban a hűvösebb napokon nehezebb dolgunk van. Én például sosem szerettem a szobában vagy edzőteremben sportolni. 

A szabad levegőn minden más. Akik szeretik a havas táj látványát, és nem félnek újat kipróbálni, számukra tökéletes a síelés, mint mozgásforma. Webáruházunk téli sport kínálata úgy kerül kialakításra, hogy minden ehhez szükséges eszközt megtalálj. Mivel létfontosságú a lábak védelme, speciális sícipőkkel is találkozhatsz nálunk! De először is lássuk, milyen pozitív hozadékai vannak a síelésnek, és mennyire fontos a minőségi sícipők vásárlása! Ha Te is a minőségi márkák strapabíró termékeire esküszöl, akkor jó helyen jársz! 

A síelés hatásai

Ha strapabíró fizikumot szeretnél, akkor mindenképpen a síelés mellett kell döntened, mivel erősíti csontjainkat és ízületeinket is. Emellett a propriocepció képessége is fejlődik, ami tulajdonképpen az egyes testrészek mozgatását és érzékelését teszi lehetővé a test egészéhez képest. 

Támogatja még a D-vitamin termelődését, és csökkenti a stresszt is. Az sem utolsó, hogy a jó egyensúlyt és a helyes tartást is elősegíti.

Szóval minden sportnak megvan a maga előnye. Most, hogy már a síelés jótékony hatásaival is tisztában vagy, szeretnénk kicsit azoknak is kedvezni, akik tudják, hogy a minőség titka az Atomic!

Miért fontos a jó sícipő kiválasztása?

Mint tudjuk, a síeléshez különleges ruházat szükséges. A legszükségesebb darabok közé sorolható a síszemüveg, a sisak, a vízálló kesztyű, a síruha, az aláöltöző nadrág, felső, meleg pulóver és a sízokni is. Ezenkívül kelleni fog még egy síbot, síléc és egy sícipő is. Persze az Atomic erre is felkészült, s örömödre minden beszerezhető egy márka kínálatának keretein belül! 

A sícipő kiválasztása nagyon jelentőségteljes. Miért? Önmagában a síkötés csak az térdízületet és a térdszalagokat védi, így nem mindegy, milyen minőségi cipőt szerzünk be. A jó sícipő előnye, hogy olyan módon rögzíti a bokát, amelynek köszönhetően előre és hátra mozgatásakor oldalirányú és csavarmozgást nem tudunk végezni. 

A kiválasztáskor ügyelni kell még a megfelelő méretre is! Az Atomic már sokszor bebizonyította rátermettségét a piacon, így most sem kell csalódnunk! A sícipői különösen kényelmesek, s egyedi bélésüknek köszönhetően a lábakat is melegen tartják. 

Minőségi termékek

Bármilyen sportról is van szó, nem érdemes a felszereléseken, a ruházaton spórolni. Ez különösen igaz a síelés eszközei kapcsán. Ezzel ugyanis a helyes technikán túl a biztonságot is biztosítjuk. 

Amennyiben úgy érzed, megtaláltad azt a sportot, amit télen is űzhetsz, akkor keresd fel webáruházunk legmenőbb Atomic termékeit! A felületen elég, ha kiválasztod a legszimpatikusabb termékeket, majd rákattintasz a “Kosárba” opcióra.