Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 992 Ft - 57 743 Ft
Méret
Szín

Cipő

A
 kerékpáros cipőkből általában egy mérettel nagyobb cipő passzol a lábadra, mint az utcai cipőből. 

Általános tudnivalók a bringás cipőkről: itt 

SHIMANO MÉRETTÁBLÁZAT és részletes információk haladó bringásoknak.


9termék 19

Cipő

Minden kerékpáros tudja, hogy a bringázás erőkifejtéssel történik, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen feltételek mellett tesszük ezt. Ezért különös figyelmet kell fordítani a megfelelő kerékpáros öltözékre, s a lábunkat például fokozottan védeni kell. Webáruházunk cipő kategóriáján belül olyan speciális lábbelikkel találkozhatsz, amelyek könnyebbé teszik a bringás utakat. 

Ha szeretnél te is maximális kényelemben tekerni, akkor keresd fel webáruházunk ruházati kínálatát, ahol minden kiegészítőt megtalálsz!

Ha korábban te is úgy gondoltad, hogy az utcai öltözet tökéletesen megfelel a bringás utakra is, akkor itt az ideje átértékelni a múlt tapasztalatait. Senki ne mondja azt, hogy egy szűk farmerben vagy egy szandálban kényelmes tekerni! Persze, ezek között is vannak kényelmes darabok, na de azért eredetileg mégsem biciklire tervezték őket! Webáruházunk ruházati kategóriája úgy lett összeállítva, hogy minden bringás megtalálja a hozzá illő öltözéket!

Mivel lábunkkal tekerünk, ezért az szinte a legfontosabb, hogy milyen cipővel indulunk útnak. Webáruházunk cipő kínálata olyan speciális lábbeliket tartalmaz, amelyek elég rugalmasak és kényelmesen mozoghatunk bennük! Ráadásul, a Shimano szerelmesei is válogathatnak kedvenc márkájuk darabjai között!

Miért kell speciális kerékpáros ruházat?

A kategóriát először megtekintvén bizonyára észrevetted, hogy mindenféle ruházati cikk képviselteti magát, így mindenből beszerezhetsz néhány darabot. De feltehető a kérdés, hogy miért annyira szükséges profi kerékpáros ruhákat beszerezni, és miben különböznek a hétköznapi daraboktól?

Gyakorlatilag minden ruhanemű a kerékpáros öltözék kategóriájába sorolható, amelyekre a tekerés során szükség lehet. Ez lehet nadrág, melegítő, aláöltözet, mez, kabát, sapka, kesztyű, szemüveg vagy a cipő. A lista élén ez utóbbi áll, hiszen a legtöbb bringás szeret speckó cipőben tekerni. A Shimano minőségi termékei között bárki rálelhet az “igazira!”

A kerékpáros ruházat kifejezés olyan egyedi kialakítású darabokat foglal magába, amelyek egyszerre légáteresztőek és rugalmasak is. 

A Shimano kerékpáros cipő viselésének előnyei

A kategórián belül böngészve számos professzionális kerékpáros cipőt láthatsz, amelyek nagyban hozzájárulnak a pozitív kerékpáros élmény kialakulásához.

De mit ad nekünk még egy sajátos bringás lábbeli? Nos, most szemügyre vehetjük a Shimano egyedi kollekciójának előnyeit!

Mivel az erőkifejtést a lábunkkal végezzük, számít, hogy milyen cipő kerül rá! A bringás cipők ugyanis általában segítik ezt az erőkifejtést a pedálhajtás minden körében, így jelentősen javulhat a teljesítményünk is. Ráadásul csökkenthető a balesetek kockázata is, hiszen így már kevesebb eséllyel csúszik le lábad a pedálról. 

A bringás cipők továbbá hozzájárulnak a hajtási technika fejlesztéséhez, hiszen a kerékpározás során sok-sok izomcsoport dolgozik keményen. 

Rendelj online!

Sok olyan ember van, aki nem mer kerékpáros cipőt rendelni online, mert tart a méretkülönbségtől! Pedig ez egyszerűen kiküszöbölhető, hiszen elég, ha csak arra figyelsz, hogy egy számmal nagyobbat rendelj, mint amilyen méretű a lábad!

Ha szeretnél speciális bringás szettet összerakni magadnak, akkor látogasd meg webáruházunk kerékpáros ruházati kínálatát, ahol többek között a Shimano egyedi designnal ellátott cipői között is válogathatsz! Végül a kiválasztott termékeket csak helyezd egy kattintással a “Kosárba”!