Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
326 691 Ft - 1 999 990 Ft
Gyártó
Méret
Kerékméret
Nem
Állami támogatás
Váz anyaga
Fék
Teleszkóp
Sebességfokozat
Váltó típusa
Szín
MTB Sebesség fokozatok
Típusok
Akksi kapacitás
Nyomaték
Gyártási év
Szenzor
Hatótáv

Elektromos kerékpárok

A hybrid kerékpárokat, az emberi erő és a villanymotor együttesen mozgatja. Ha te is érezted már azt egy- egy nehezebb emelkedőnél, hogy jól jönne egy kis segítség, akkor neked is ki kell próbálnod ezeket a kerékpárokat, mivel lényegesen megkönnyítik a tekerést. Az idősebbek számára is ajánljuk.


Itt ki tudod kalkulálni, hogy egyes motorok és akkumulátorok milyen táv megtételére képesek.
21termék
 

Számos kezdő bringás van, aki még nem teljesen biztos az erejében. Ha valamilyen egészségügyi problémád van, vagy gyengébb a fizikai teljesítőképességed, akkor bizony egy-egy nehezebb emelkedőnél jól jönne egy kis rásegítés a tekerés során. Webáruházunk hybrid kerékpárok kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek valóban könnyebbé teszik a kerékpáros tekerést. 


Ha szeretnél olyan kerékpárt, amely segít neked a problémás területeken, akkor tekintsd meg webáruházunk kerékpárjait, ahol megtalálod a tökéletes biciklit! 


 

Nem mindenki egyforma, így a sportolásban is különbözhetünk. A haladó bringások például sokkal ügyesebbek és kitartóbbak lehetnek a kezdő kerékpárosoknál. De vannak olyanok is, akiknek nem teljes az egészségük, vagy gyenge fizikummal rendelkeznek, és akkor még nem is említettük az időseket. Nekik olyan speciális hybrid kerékpárra lesz szükségük, amelyek könnyebbé teszik a biciklis utakat.

 

Webáruházunk kerékpárkínálata úgy került összeállításra, hogy kategória, felhasználási terület, ár, de akár márka szerint is megtaláld a számodra legkedvezőbb ajánlatot. A Cube például minden bringatípust legyártott már, így a márka rajongói bátran válogathatnak a minőségi bringák között. Lássuk, mi lesz egy hybrid bicaj előnye!Hybrid kerékpárok? - Hova? 

A kategórián belül, ami elsőként feltűnhetett, hogy a hybrid kerékpárnak is számtalan változata él. Nos, ezeket leginkább a gyors túrázásra, tekerésekre, az aszfalton sportolásra vagy az edzéscélú sportolásra használjuk. 

Mi a hybrid kerékpár jellegzetessége? Ez a bringa gyakorlatilag az országúti bicikli kényelmesebb változata. A komfort miatt nem hajlított, hanem egyenes kormánnyal rendelkezik. A váltó lehetővé teszi a kerékpártúrákat, ezenkívül keskeny, nagynyomású, sima gumival is el van látva. 

Szerencsére a Cube már ötvözte a legmagasabb technológiai újításokat, így olyan bringák születtek, amelyek helyt állnak a különleges terepeken is. Ha Te is Cube-barát kerékpáros vagy, akkor most a következő pár sor fényt deríthet a márka hybrid kerékpárjaival történő tekerés legnagyobb előnyeire! Hybrid bringákkal könnyebb! 

Böngészve a kategórián belül, biztos megakadt már a szemed valamely csodás Cube darabon! Ez egyáltalán nem meglepő, de tulajdonképpen érdemes azt is tudnod, miért voksolj a hybrid bringák mellett. 

A felsoroltakból kiderült, hogy kiknek ajánlott a hybrid bicikli, de az nem, hogy mitől lesz könnyebb vele a tekerés. Nos, a hybrid kerékpárokat tulajdonképpen az emberi erő és a villanymotor együttesen hajtja, vagyis a túra nehezebb pontjain a kerékpár kicsit rásegít a tekerésre. Így kezdők és idősek számára sincs akadály, hogy kerékpártúrára induljanak! Minősége Cube kerékpárok

A Cube nem véletlenül lett olyan nagy kedvencünk a kerékpárpiacon. Népszerűségének oka ugyanis a magas technológiai színvonal, a professzionális biciklis felszerelések, valamint a különleges design.

A Cube bringák felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ideálisak, hiszen lehetővé teszik a biztonságos tekerést. A Cube hybrid bringákba például profi mérnökök integrálták a Bosch motort és az akkumulátort. 

A kor csak egy szám, a betegség csak egy állapot! Ha szeretnél egy olyan kerékpárt, ami kisegít a megerőltető pontokon, akkor látogass el webáruházunkba, ahol szabadon böngészhetsz menő Cube hybrid kerékpárjaink között! Ha megtaláltad a választottad, akkor csak kattints a “Kosárba” opcióra!