Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 590 Ft - 7 990 Ft
Gyártó
Szín

Csengő

A kerékpár forgalomban való használatakor elengedhetetlen, hogy legyen egy jó csengőnk. Az RFR standard csengők mindenféle kormányra rögzíthetők 22-24 mm átmérőig. Jobb és bal oldalra is tehetőek. Könnyű fel és leszerelni őket.


5termék 15

A kerékpározás során két dologra is oda kell figyelnünk. Egyrészt, hogy mindennel felszereljük a bringát a használat előtt. Másrészt, hogy vigyázzunk a saját és a gyalogosok testi épségére is. Webáruházunk csengői között megtalálod azt a terméket, aminek köszönhetően mindkét feltétel teljesül majd. A biztonságos és szabályos közlekedés sokszor egy csengővel kezdődik. Neked mi hiányzik még?

Amennyiben neked is akad még olyan kellék, amit nem szereztél be biciklidhez, akkor webáruházunk kiegészítői segíthetnek ebben!

Minden közlekedő felelősséggel tartozik mások iránt, legyen szó autósról, gyalogosról vagy kerékpárosról. A hobbi kerékpárosok sokszor érvelnek azzal, hogy a sporthoz vagy a szabadidős tevékenységekhez nem kötelező mindennel felszerelni a bringát. Pedig jobb, ha tudod, hogy a saját és mások biztonsága érdekében igenis szükséges ezt megtenned! Webáruházunk csengőkínálata már egy jó kiindulópontot képez ebben.

Ugyanakkor webáruházunk kiegészítő kategóriája úgy került összeállításra, hogy a praktikussági szempontok is dominálhassanak. Így legyen szó kerékpártúráról vagy más bringás programról, minden szükséges eszközt megtalálsz nálunk. Ha már régóta Cube kerékpáros kellékek után kutatsz, akkor szintén jó helyen jársz! De most térjünk vissza a kiegészítők és a csengő használati előnyeire!

Miért kellenek kerékpáros kiegészítők?

A biztonságos közlekedés megteremtése mellett számos más előnye is van annak, ha jól felszerelten indulunk útnak. Egy kerékpártúra hosszúra is nyúlhat, így nem árt minden eshetőséget számításba vennünk. 

Biztos például, hogy meg fogunk majd állni útközben, így a kitámasztónak is nagy hasznát fogjuk venni, ami stabilan megtartja a bringát. Aztán ott van a sárvédő, ami a csapadékos időben, sáros terepen óvja meg öltözékünket attól, hogy nyakig földben ússzunk. Természetesen a kormányzás kiegészítői pedig abban segítenek, hogy kényelmesebbé tegyük az irányítást.

Persze még sorolhatnánk a bringás kellékeket, de gyakorlatilag minden kiegészítő előnye egy és ugyanaz, hogy praktikusságukkal támogassanak minket a tekerés alatt. A Cube szerelmesei például nagy kínálatból válogathatnak a számukra preferálandó kiegészítők között. 

Kerékpáros csengő

A kategórián belül találkozhatsz a csengővel, ami tulajdonképpen kötelező KRESZ tartozék, persze azért más előnyei is vannak felszerelésének. 

Az ország egyes részein például igen nagy jelentősége van a csengőnek, hiszen a forgalmasabb területeken könnyen tudunk jelezni velük a gyalogosok számára. Nagyon kedvező áron juthatunk hozzá, ráadásul egyszerűen rögzíthető a kormányra is. Strapabíróak és hosszú távon használhatóak. Garantálják a biztonságos közlekedést számunkra és mások számára is. 

Mivel már tudod, hogy miért érdemes profi kiegészítőkkel felszerelni a biciklid, akkor ne maradjon le a csengő sem! Mást is hiányolsz a kerékpáros eszköztáradból? Nálunk Cube termékekkel is találkozhatsz! Webáruházunk kiegészítői között mindenféle típusú kerékpáros kelléket megtalálsz, így nem kell többé felkészületlenül elindulnod! Ha már végiggörgettél a kínálaton, és kiválasztottad az ideális terméket, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a “Kosárba” opcióra.