Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
123 990 Ft - 190 990 Ft
Méret
Gyártási év

Síléc

 

Ebben a kategóriában számos típusú és stílusú lécet találhatsz, és válogathatsz belőlük kedvedre. Férfi, női és gyermekeknek való síléceket is találhattok itt különböző színekben.

 


3termék 13

Azok számára, akik sportos életet élnek, elengedhetetlen, hogy néhány téli sportot is űzzenek. Azonban ehhez olyan speciális felszerelésekre van szükség, amelyek biztosítják a balesetmentes mozgást. Webáruházunk síléc kategóriáján belül profi eszközökre lelhetsz, ezekkel felejthetetlen lesz a síelés. Ráadásul segítségükkel könnyebben sajátíthatóak el a pálya trükkjei, és épségben meg is érkezünk majd a célvonalba. 

Amennyiben jól jönne néhány specifikus síeszköz, akkor keresd fel webáruházunk télisport-eszközök kínálatát, így a hideg napokon sem marad ki a mozgás!

Ki mondta, hogy télen nem sportolhatunk? Azok számára, akik nem szeretik a bezártságot, és inkább szívesebben sportolnak a szabadban, számukra viszont elég nehéz ügy ez a téma. De nekik sem kell elkeseredni, hiszen ma már számos mozgásforma végezhető kültéren télen is. Éppen ezért, webáruházunk kínálata úgy lett összeállítva, hogy ezek az emberek is megtalálják a legszükségesebb eszközöket.

Vegyük példának a síléc kategóriánkat, amelyen belül a kezdő és haladó síelők egyaránt rátalálnak a nekik való felszerelésekre. Ha nem tudod, honnan szerezd be a kedvenc márkád, ne aggódj, szerencsére az Atomic márka páratlan termékeiben is bővelkedik kínálatunk. Lássuk, melyek a síelés és a jó síléc használatának előnyei!

Miért olyan népszerű a síelés, mint sport?

A síelésnek, mint sok más sportnak is, rengeteg előnye van az egészség szempontjából. A kategórián belül böngészve már észrevehetted, hogy nagyon speciális eszközökkel találkozhatsz, amelyek tulajdonképpen hozzájárulnak a minőségi sporthoz.

Ilyenkor a szervezet egy specifikus igénybevételéről beszélünk, így a csontok és ízületek is erősödnek, s alapvetően egy strapabíró fizikum alakítható ki.

Növeli a kardiovaszkuláris terhelhetőséget, támogatja a D-vitamin termelését is. Síeléssel fejleszthető a propriocepció képessége is, amely a különféle testrészek érzékelését jelenti az egész testhez viszonyítva. Csökkenti a stresszt is, így feltöltődhetünk segítségével. 

Egy minőségi síléc előnyei

Amennyiben Te is az Atomic márka termékeire esküdnél, bizonyára neked is felcsillant a szemed a kategóriában továbbgörgetve. De miért olyan fontos, hogy profi felszerelésekkel induljunk el síelni? 

A felszereléseket általában a sítudáshoz mérten ajánlott kiválasztani. A testsúly és a magasság szintén fontos lehet. A megfelelően kiválasztott síléc előnye, hogy így kellemesen érezhetjük magunkat a lejtőkön.

Ha a felépítést vesszük figyelembe, akkor megkülönböztethetünk kemény, vékonyabb, fordulékonyabb léceket, illetve puhább, széles és kevésbé fordulékony eszközöket is.

A felhasználás szerinti csoportosításba leginkább olyan lécek tartoznak, mint amilyenek a túra, verseny vagy free ride darabok.

Megfelelő síléc kiválasztása

Tehát síléceink között megannyi szempont szerint választhatsz. Ennek előnye, hogy a professzionális lécek lehetővé teszik, hogy tudásunkhoz, a pályához vagy éppen a felhasználási célnak megfelelő eszközzel rendelkezzünk. Emiatt a technikákat is könnyebben elsajátíthatjuk és fejleszthetjük, s a balesetek is elkerülhetőek. 

Válassz webáruházunk Atomic sporteszközei közül, és legyél te a téli sportok mestere! Egyéb kategóriákon belül a híres Cube termékeket is megtalálhatod! Nincs más dolgod, mint rákattintani a legszimpatikusabb termékekre, majd egyszerűen a “Kosárba” rakni azokat!