Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Nyereg, nyeregszár

Nyereg, nyeregcső

A kényelmes kerékpározás egyáltalán nem részletkérdés, hiszen a komfortérzet nagyban meghatározza a bringázás élményét. Azonban ehhez szükségünk van néhány speciális bringás alkatrészre is, így ezek beszerzése során körültekintően kell eljárni. Webáruházunk nyereg, nyeregcső kategóriájának termékei között olyan alkatrészekkel találkozhatsz, amelyek biztosítják a stabilitást és a kényelmes ülést!

A legjobb minőségű bringás termékekért most elég, ha felkeresed webáruházunk alkatrészek kínálatát, és beszerzed a hozzád illő darabokat! 


A stabilitás és a kényelem nem álom, főleg, hogy a legtöbb bringás ezeket a szempontokat veszi figyelembe a bringás kiegészítők vásárlása során. Webáruházunk alkatrészek kínálata úgy lett összeállítva, hogy minden kerékpáros megtalálja az igényeihez illő termékeket. 

Persze, a kényelmes tekerés csak akkor lehetséges, ha jól választjuk meg az ehhez szükséges alkatrészeket is. Webáruházunk nyereg, nyeregszár kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek neked ebben. Ráadásul nálunk a Cube szerelmesei is értékes alkatrészekre lelhetnek, amelyek teljessé tehetik útjaikat! 

Nyeregszár kiválasztásának szempontjai

A kínálatunkon belül számos különböző alkatrésszel találkozhatsz, amelyek mind-mind egytől egyig hozzájárulnak ahhoz, hogy semmiben ne szenvedj hiányt bringázás közben. 

Ott van például rögtön a nyeregcső vagy más néven nyeregszár, amelynek számos változata kapható. Vannak például normál és rugós darabok egyaránt. Ez utóbbi csoport termékei, ahogy a nevük is elárulja, rugós szerkezetük révén az irányítást befolyásolják pozitív irányba, illetve az ütések csillapításában is segédkeznek. 

Arra érdemes figyelni, hogy a már meglévő nyeregszár magassága, dőlésszöge, valamint a kormányhoz viszonyított helyzete is fontos. Ezek helytelen beállítása igen kellemetlen panaszokat képes okozni hosszú távon. Az első lépés tehát a minőségi nyeregcső vásárlása, a második a helyes beszerelés, így biztosítjuk a megfelelő körülményeket a tekeréshez.

Alkatrész kínálatunkban a Cube is számos kategóriában képviselteti magát. Így ha a nyeregszáron kívül egyéb hasznos kiegészítőkre is szükséged van, akkor nálunk jó helyen jársz! 

Nyereg, nyeregcső - Vásárlási tippek

Azt már tudod, hogy miért fontos a jó nyeregszár kiválasztása, azonban még nem ejtettünk szót a nyeregről. Ha tovább görgetsz a kínálatunkon belül, akkor profi kialakítású nyergekkel is találkozhatsz.

Tulajdonképpen három érintkezési pont emelhető ki a bringázás kapcsán, hiszen a testünk a kezünk, a lábunk és a fenekünk segítségével kapcsolódik a bringához. Ez utóbbi kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a minőségi nyergek beszerzése bizony kötelező, már ha tényleg kényelmesen szeretnénk tekerni. 

A speciális nyergekkel elkerülhetőek a kisebb sérülések, lila foltok, fájdalmak vagy rosszabb esetben a balesetek is. Leginkább az RFR márka darabjait találhatod meg webáruházunkban, amelyek hosszú távon a segítségedre lesznek majd.

Ne feledkezz meg a nyeregszár bilincsről sem, hogy biztosan jól rögzíthesd az alkatrészeket! 

Kattints és rendelj! 

Amennyiben nem érzed magad kényelmesen a bringádon, akkor ideje alkatrészeket cserélni! Látogasd meg webáruházunk kerékpáros kínálatát, ahol többek között olyan nagy márkanevek termékeit találhatod meg, mint amilyen a Cube is! Válaszd ki a darabokat, majd egyszerűen kattints a “Kosárba” opcióra!