Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 992 Ft - 26 243 Ft
Gyártó
Méret
Szín

Póló

Ha szeretnél egy igazán vagány Cube-os pólót, ez a kategória neked lett kitalálva. A különböző színben és méretben elérhető pólók között biztosan megtalálod a neked tetszőt!


8termék 18

Póló

Nincs olyan bringás, aki ne szeretné kényelemben eltölteni a tekerés pillanatait. A túrák és kerékpáros programok alatt lényeges, hogy helyén legyen a komfortérzetünk, és ezt egy utcai öltözet nem biztos, hogy lehetővé teszi. A kerékpáros ruházat viszont segít kényelmesebbé tenni az utunkat. Már maga az aláöltözet is nagyon fontos, hiszen az időjárásnak megfelelően válthatjuk őket. Webáruházunk kerékpáros pólói télen és nyáron is segítenek jól érezni magad a tekerés alatt.

Keresd fel webáruházunk ruházati kínálatát, és szerezd be a legmenőbb bringás szetteket!

A legtöbb bringás megválasztja kerékpáros termékeit, miért lenne ez másképpen a ruházattal? Nos, ahhoz, hogy ne repedjen szét egyik nadrágunk sem, a legjobb az lesz, ha speciális darabokat szerzünk be! Ugyanez igaz a ruházat minden részére, hiszen egyik utcai ruhánkat sem szeretnénk tönkretenni vagy abba beleizzadni. Webáruházunk kerékpáros ruháinak kínálata úgy került összeállításra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő szettet.

A hűvösebb napokon az aláöltözetről is gondoskodnunk kell, míg nyáron ugyanez önmagában is megteszi. Webáruházunk pólói között speciális anyagú termékekkel találkozhatsz, amelyek teljessé tehetik az utad. A Cube szerelmesei számára most hozunk néhány páratlan darabot, amelyek garantáltan elnyerik majd mindenki tetszését!

Kerékpáros öltözet - Kell vagy nem? 

A nyári hőségben akár egyetlen ruhadarab is ránk tapadhat, de télen sincs ez másképpen, csak ekkor plusz három réteggel történik meg mindez. A kategóriánkon belül böngészve bizonyára észrevetted, hogy nálunk minden “réteg” kiegészítői megtalálhatóak. Ezek tulajdonképpen segítenek minden időjárási körülményhez igazodni, hogy a lehető legkellemesebben töltsd el szabadidődet. 

Egyértelmű tehát, hogy szükség van speciális kerékpáros ruházatra. Miért? Egyedi tervezésüknek köszönhetően maximálisan igazodnak egy bringás igényeihez, biztosítják a kényelmet. Ráadásul a Cube páratlan darabjainak köszönhetően még sajátos designnal ellátott szettekben is pompázhatunk.

Cube kerékpáros póló

A kategóriákat elnézve biztosan neked is eszedbe jutott, hogy mely ruházati cikkek sorolhatóak kifejezetten a kerékpáros öltözék fogalomkörébe. Az igazság az, hogy bármi, aminek a bringázáshoz köze van, ide tartozik. A nadrágok, pólók, melegítők, aláöltözetek, kabátok, cipők, sapkák, kesztyűk, sisakok, de még a szemüvegek is. Amennyiben ezek mindegyikével rendelkezünk, akkor szinte bármilyen évszakban útnak indulhatunk.

A Cube különleges kerékpáros pólói támogatnak téged szeretett hobbidban! Mitől más a bringás póló, mint a hétköznapi változat? Nos, ezek általában légáteresztőek, így nem fogod átizzadni őket. Ezenfelül nagyon könnyűek és általában gyorsan száradnak. Aerodinamikusak, de többnyire rugalmasak és nagyon stílusosak is. Egyértelmű tehát, hogy könnyen mozoghatunk bennük. Rövid és hosszú ujjú termékekkel egyaránt találkozhatsz közöttük. 

Amennyiben szeretnél a terepen is otthonosan mozogni, akkor látogasd meg kerékpáros ruházatunk kínálatát, ahol a Cube minőségi darabjai közül is válogathatsz! Ezek a termékek garantáltan hosszú távon szolgálják majd útjaid, így rendkívül jó befektetésnek minősülnek! Állítsd össze saját szetted, és vágj neki egy újabb kétkerekű kalandnak, de ezúttal a küllemed is tükrözze, hogy vérbeli profi vagy!