Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 990 Ft - 275 990 Ft
Gyártó
Típus
Méret
Rögzítés
Bluetooth kapcsolat
Ellenállás típusa

Edzőgörgők

Mi is az az edzőgörgő?

Ez egy olyan otthoni sporteszköz, melynek segítségével saját kerékpárodat beltéren, akár otthonodban is használhatod.

Miért jó ez?

Az edzőgörgőknek köszönhetően, télen, a legnagyobb hidegben sem kell hosszabb időre megválnod kerékpárodtól. A beltéri tekerést akár egy szobabiciklivel is megoldhatnád, azonban az rengeteg helyet foglal, nem tudod tökéletesen magadra állítani, és nem is adja ugyanazt a tekerési élményt, mint a saját kerékpárod. Egy görgő összecsukható, így könnyen tárolható egy kisebb helyen is, és akkor veheted elő, amikor csak szeretnéd.

Ebben a kategóriában különböző edzőgörgő típusok, és kiegészítők találhatók.


20termék 120

Te is sportolás céljából kerékpározol? Akkor bizonyára nagyon elszomorodtál a tél beköszöntével. Azoknak, akik könnyen lebetegednek a téli kültéri sportok során, nem ajánlott ilyenkor is komolyabban bringázni. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ebben az időszakban sem szükséges más sport után nézned? Webáruházunk edzőgörgő kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek lehetővé teszik az otthoni tekerést, akár a szobában is!

Ha hiányzik a kétkerekű járgányod, akkor látogasd meg webáruházunk kiegészítő eszközök kínálatát, és legyen veled bringád télen is!

A vérbeli bringások tudják, milyen hasznos a sport a szervezetnek, így elég nehezen tudnak lemondani télen a bicikliről, ha csak néhány hónapra is szükséges. Aki már ugyanis megszokott egy életmódot, annak nem könnyű átállni egy másikra. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy nem is kell?

Webáruházunk kiegészítő eszközök kínálata úgy lett összeállítva, hogy minden szükséges kelléket beszerezhess a bringás sportoláshoz. Ráadásul webáruházunk edzőgörgő kategóriája lehetővé teszi, hogy télen is űzd kedvenc sportod. Most megtudhatod, milyen előnyei vannak az edzőgörgő beszerzésének!

Miért éppen a kerékpározás, mint sport?

A kerékpárosok között akadnak olyanok, akik kedvenc szabadidős programjuk eltöltését képzelik el kétkeréken, míg vannak, akik sportot űznek a tekerésből. Kínálatunkon belül szerencsére mindkét csoport tagjai megtalálják kedvenc termékeiket, hogy minden gördülékenyen menjen. 

De mi a helyzet a “sportolókkal”? Számos előnye van, ha úgy döntesz, hogy a kerékpározást választod fő testmozgásnak. A biciklizés szó szerint kikapcsol, a csendben elmélyedhetünk gondolatainkban, így csökkenti a stresszt. Ugyanakkor csökkenti a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát is. Erősíti a tüdőt, szívet, a csontokat, de leginkább az izomzatot. Formássá, izmossá teszi a lábakat, a feneket. Ráadásul egy környezetbarát közlekedési forma is. 

Te, aki már tapasztalt bringás vagy, télen sem kell lemondanod az élményről! Mutatjuk, hogyan!

Az edzőgörgő használati előnyei

A kategórián belül számos speciális termékkel találkozhatsz, amelyek segítik a “home-ride” bringázást. 

Télen bizony könnyen lebetegszünk, ráadásul ilyenkor már a terepviszonyok és az időjárás sem mindig engedi meg, hogy a szabadban biciklizzünk. Mit tehetünk tehát? Edzőgörgőt kell beszerezni! Ezen sporteszköznek köszönhetően a saját bringádat tudod használni beltéren. 

Előnye, hogy a legkeményebb hidegben sem kell lemondani a kerékpárodról, s nem kell horribilis összegeket kifizetned egy szobabicikliért! A szobabicikli egyébként nagyon nagy helyet foglal el, és nem is tudjuk tökéletesen magunkra állítani. Arról nem is beszélve, hogy a tekerési élmény sem lesz ugyanaz. Ezzel szemben a görgő könnyen tárolható, összecsukható, és bármikor előveheted, amikor csak szeretnéd. 

Tekerj télen is!

Ha te sem tudsz a bringád nélkül élni, akkor látogasd meg webáruházunkat, ahol akár kedvenc Cube termékeiddel is találkozhatsz! Ezenkívül még számos más nagy márkanévvel is összefuthatsz! Ne mondj le a testmozgásról a hidegebb napokon sem! Speciális kiegészítőinknek köszönhetően akár a szobádban is azt érezheted, hogy a szabadban tekersz! Online felületünkön pedig csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő termékeket, majd rákattintasz a “Kosárba” opcióra!