Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
11 242 Ft - 53 243 Ft
Méret
Szín

Mez

Kerékpáros mezek közül érdemes, egy minőségibb darabot választani, mivel a rosszabb minőségű anyagok nem lélegeztetnek megfelelően, ez pedig igen nagy kényelmetlenségeket tud okozni. Női és férfi mezeink között te is biztosan megtalálod a neked megfelelőt!


22termék
 

Mez

Kerékpárra ülni csak akkor érdemes, ha kényelemben érezzük magunkat a tekerés alatt. Ebben nagy szerepet játszik a megfelelő ruházat is, hiszen senki nem “fürdik” szívesen a saját verejtékében. Webáruházunk mez kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyeknek köszönhetően minden úton maximális lehet a komfortérzetünk. Egy jó minőségű mez aranyat ér, ezt leginkább nyáron tapasztaljuk meg. 

Ha már te is unod a silány melegítőszetteket, és szükséged van néhány új, kényelmes bringás ruhára, akkor látogasd meg bátran webáruházunk ruházati kínálatát!

Ha te is olyan bringás vagy, aki szeret adni magára és gondosan megválasztja a kerékpáros kiegészítőket, akkor ne legyen ez másképpen a ruházat területén sem! Amennyiben nem szeretnél a melegítővel a pedálba akadni tekerés közben, vagy megkímélnéd az utcai nadrágod egy újabb szakadástól, akkor ide speckó kerékpáros öltözékre lesz szükséged! Webáruházunk kerékpáros ruházati kínálata úgy lett kialakítva, hogy mindenki könnyedén kiválaszthassa a megfelelő bringás öltözéket.

Nyilván az sem a kedvenc jeleneted, amikor teljesen átizzadt ruhában kell bringáznod. Webáruházunk mez kategóriáján belül speciálisan kialakított darabokkal találkozhatsz, amelyekben felüdülés lesz tekerni. Most kedveznénk egy kicsit a Cube szerelmeseinek is, lássuk a márka legnépszerűbb mezeit!

Érvek a kerékpáros öltözet mellett

A kategóriát szemügyre véve észrevehetted, hogy számos más hasonlóan fontos ruházati kategória is van, így az egyes elemek együtt teszik ki a maximális felkészültséget, amire szükség van. De miért is?

Nemcsak nyáron kellemetlen, ha ránk tapad a mez, póló, de gyakorlatilag télen is feláll a hátunkon a szőr, ha mindez egyenesen 3 réteg ruhával történik meg. Ha szeretnél végre gondtalanul és kényelemben tekerni, akkor most ezt megteheted. Azért is olyan fontos a speciális bringás ruházat beszerzése, mert ezek az időjárási körülményekhez mérten lettek kialakítva.

Gyakorlatilag teljesen illeszkednek egy kerékpáros kényelmi igényeihez, így teljes szabadsággal haladhatsz előre utadon. Nem is beszélve arról, hogy a Cube-nak köszönhetően ma már különleges designnal ellátott komplett szetteket állíthatunk össze.

Minőségi mezek

A kategórián belül lapozgatva biztosan te is elgondolkodtál, hogy a ruházat mely része minősül a kerékpáros ruházat alkotóelemének. Valójában, amit bringázás alatt viselsz, az mind. A nadrágok, melegítők, mezek, egyéb aláöltözetek, cipők, sapkák, kesztyűk, kabátok, sisakok és bizony a szemüvegek is. Ha mindenből megtalálható legalább egy a szettünkben, akkor szinte nincs olyan időjárás, ami kifogna rajtunk. 

A Cube egyedi mezeinek köszönhetően a hölgyek és az urak is megtalálják a tökéletes darabokat. Nem szabad összetéveszteni a mezeket a hétköznapi pólókkal, hiszen rengeteg különbség van közöttük! A bringás változatok biztosan légáteresztőek, könnyű anyagból készülnek, ezért gyorsan meg is száradnak. Aerodinamikusak és rugalmasak is, így nagyon könnyen tudunk bennük mozogni. 

Rendelj online!

Amennyiben szeretnél felszabadultan és maximális kényelemben útnak indulni, akkor keresd fel bátran kerékpáros ruházatunk kínálatát, ahol többek között a Cube páratlan termékei is képviseltetik magukat! A legjobb az egészben, hogy elég egyszer befektetned, és biztosan évekig hasznosíthatod majd ezeket a darabokat, mivel rendkívül strapabíróak! Válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket, állítsd össze személyes szetted, majd kattints a “Kosárba” opcióra!