Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
4 990 Ft - 207 990 Ft
Gyártó
Szín

Gyerekülés, utánfutó

24termék
 

A családosok számára fontos, hogy olyan bringás kiegészítőket szerezzenek be, amelyek kényelmessé és biztonságossá teszik a kerékpáros utakat. A kicsik épsége fontosabb, mint a miénk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy például milyen gyereküléssel rendelkezünk. A következő cikkben megismerheted a legkorszerűbb gyereküléseket, kulacsokat és bukósisakokat!

Gyerekülések és döntési szempontok

Azt tudjuk, hogy többféle kerékpárra szerelhető gyerekülés közül lehet választani, ezért érdemes néhány szempontot figyelembe venni a választás előtt.

Az előre szerelhető gyerekülés általában csak 15 kg-ig terhelhető, s ezeknek általában rövidebb a támlája is. Ez a típus ezért mondhatni, hogy kevésbé védi a gyerek fejét vagy nyakát, így a választás során vegyük figyelembe a baba korát is.

Ezzel szemben a hátsó gyerekülés esetében 25 kg a súlyhatár. Sokan arra esküdnek, hogy ez sokkal nagyobb komfortérzetet biztosít a gyerek számára, ebben ugyanis kicsit szabadabban ülhet a gyerek, nem kell a karjainkba bújva nézelődnie. 

A gyerekek már általában a 6-7 hónapos kortól is a gyerekülésbe helyezhetők, de ugyanakkor a lényeg nem a kor, hanem az, hogy stabilan képes legyen már a kicsi megülni! Addig haszálhatja a gyerekülést, amíg képes beleülni, s leginkább a termékek súlyhatárát érdemes figyelembe venni!

A széles kínálatú gyerekülések megtalálhatók a kerékpáros webáruházunkban.

Gyerekülés - Thule vagy Bellelli?

Ma már a piacon számos minőségi gyereküléssel találkozhatunk, de most két egyedi márkanév darabjait szeretnénk kiemelni neked, a Thule és a Bellelli termékek használati előnyeit. Speciális gyerekülés-kínálatunkban te is megtalálhatod a tökéletes darabot!

A Thule bringás gyerekülések sikereiket leginkább a gyártó precizitásának köszönhetik. Egyszerű és könnyű a használatuk, a gyorszáras rendszernek köszönhetően gyorsan rögzíthetőek, tökéletes anyagból készülnek, így hosszú távon hasznosíthatóak. A legtöbb Thule darab egyaránt alkalmas normál és ahead-es kormányszárhoz is, valamint puha kormánnyal vannak ellátva, ami optimális a gyerekek számára. Levehető szivacsbetétekkel is rendelkeznek.

A Bellelli ülések szintén hozzák az elvárt színvonalat. Sok termék EasyFit ablakkal rendelkezik, így közvetlenül rögzíthető a kerékpárhoz. Párnázott biztonsági övvel is el vannak látva, növelve a biztonságérzetet.

Amennyiben szeretnél kényelmesen vásárolni otthonról, nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra szükséges és megfelelő terméket, majd a "Kosárba" helyezni!