Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 492 Ft - 41 993 Ft
Gyártó
Méret
Szín

Sisak

sisak használata ugyan csak lakott területen kívül, 40 km/h sebesség felett kötelező, azonban nagyon fontos eleme a fej védelmének. Nagyon fontos hogy megfelelő méretű és kialakítású sisakot használjunk. Termékeink között megtalálhatod a design-ban is hozzád passzolót!


35termék
 

A kerékpáros utak mindig rejtenek kis veszélyt magukban, s ez különösen igaz akkor, ha kalandosabb vidékekről, túrákról van szó. A biztonság a legfontosabb, éppen ezért webáruházunk kerékpáros sisakjai védelmet nyújthatnak a kisebb-nagyobb balesetek ellen. Testünk legérzékenyebb pontja a fejünk, ennek megfelelően óvnunk kell azt minden helyzetben. Ügyelj arra, hogy ez a biciklizés alatt se történjen másképpen!

Ha szeretnél végre profi kerékpáros védőfelszereléssel büszkélkedni, akkor webáruházunk ruházati kínálatában te is megtalálhatod, amit keresel. 

Még a városi közlekedés során sem lehetünk elég óvatosak, nemhogy a hosszabb kerékpártúrákon, ha biciklizésről van szó. Sokan talán feleslegesnek tartják a kerékpáros sisakok beszerzését, míg mások minden szükséges bringás felszerelést előre beszereznek. 

A biztonság minden közlekedési formánál fontos, de mivel a tekerés alatt a fejünk nagyobb veszélynek van kitéve, mint mondjuk a vezetés során, elegendő védelmet kell biztosítanunk számára. Ha ezzel tisztában vagy, valószínűleg Te is csak a minőségi termékek között válogatsz szívesen. Amennyiben éppen egy egyedi Cube kerékpáros sisakot keresel, akkor jó helyen jársz! 

A sisak viselésének előnyei

A kerékpáros sisak viselésével betarthatjuk a szabályokat. A hatályos jogszabály szerint ugyanis lakott területen kívül, 40 km/h sebesség felett kötelező a használata. A KRESZ nem véletlenül állapította meg ezen korlátokat, mivel valószínűleg a 40 km/h feletti sebesség minősül olyan tempónak, amikor már fokozottan óvnunk kell a testi épségünket. 

A kerékpáros túrák alatt egyaránt előnyös lehet viselésük, gondoljunk csak a hepehupás kanyarokra és terepre! De a forgalmas városi közlekedésben is nagy szerepet játszhat, hiszen ahogy mondani szokták, “az ördög nem alszik”. Szóval gyakorlatilag a bringásnak a sisak majdnem olyan, mint a vezetőknek a biztonsági öv. Sisakkal a fejünkön biztosak lehetünk benne, hogy a legérzékenyebb testrészünk védve van.

 

Ha tisztában vagy mindezzel, és éppen a kedvenc Cube sisakod keresed, ne habozz kiválasztani a számodra tökéletes darabot! 

Gyereknek kötelező a sisak használata? 

Hivatalosan nem, azonban a kicsik esetében már erősen ajánlott. Miért? Az ő fejecskéjük még érzékenyebb a miénknél, ráadásul ők még csak tanuló bringások. A tanulás pedig sokszor magában hordozza a hibázás lehetőségét is. Mivel sokkal fokozottabb a borulás veszélye, mint a felnőttek esetében, nagyobb védelemre is van szükségük.

A kerékpáros sisak akkor is hasznos a gyerekek számára, ha még ugyan nem tekernek önállóan, de gyakran velünk tartanak a gyerekülésben útjainkon.

 

Szerencsére a Cube a gyerekekre is gondolt, így megnyugodhatsz, hiszen nekik is “klafa” kis sisakokat szerezhetsz be!

Cube sisakkollekció

Ha Te is a Cube páratlan sisakjaira esküszöl, akkor a mostani kollekcióban sem fogsz csalódni, hiszen kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a tökéletes termékeket!

Neked kell a legjobban tudnod, miért olyan előnyös a Cube termékek használata. Ezek biztosan strapabíróak, könnyen felhelyezhetőek, sőt, még kényelmesek is! Arról nem is beszélve, hogy olyan designsisakok vannak, amelyekkel teljessé tehető egy-egy kerékpáros ruházati szett is!

Ha a Cube-ra kattantál, és szeretnéd felfrissíteni kerékpáros felszereléseid, ruházatod tárházát, netalán ismersz olyan bringást, aki örülne néhány hasznos dolognak, akkor nézz körül nálunk! Itt kiválaszthatod a termékeket, majd egyszerűen rákattinthatsz a “Kosárba” opcióra!