Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 742 Ft - 17 243 Ft
Méret
Szín

Kesztyű

A kesztyű használata gyakori kerékpározás során elengedhetetlen, mivel ez a második érintkezési pont a kerékpárral. A tenyér és az erek nagy nyomásnak van kitéve. A kesztyűk szivacsozása tehermentesíti bizonyos részeit, így sokkal kevésbé zsibbad, ezzel pedig akár egy balesetet is megelőzhetünk.


20termék 120

Kesztyű

Bringásként bizonyára neked sem mindegy, milyen körülmények között zajlik a tekerés. Ahhoz, hogy kényelmesen érezzük magunkat, sokszor speciális öltözékre van szükség. Hosszabb utakon például a kezünk különösen érzékeny lehet. Webáruházunk kesztyű kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek növelni komfortérzeted, s így sokkal biztonságosabban hajthatsz. 

Ha szeretnéd te is kényelmesen tölteni a kétkerekű pillanatokat, akkor nincs más dolgod, mint meglátogatni webáruházunk ruházati kínálatát, hogy mindent beszerezhess!

A kerékpáros túrák vagy más szabadidős programok során a legfontosabb szempont a kényelem, hiszen ki szeretné ezeket a perceket kellemetlen érzéssel megélni? Szerencsére nem kell így tenned! Habár azt mondják, nem a ruha teszi az embert, a bringázásnál ez másképp van. Igenis számít, hogy néz ki és milyen minőségű az öltözékünk, s a legnagyobb mértékben ez nekünk számít. Webáruházunk ruházati kínálata úgy lett összeállítva, hogy minden bringás képes legyen összeállítani a saját szettjét.

A szettből pedig az olyan látszólag apró kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, mint amilyen a kesztyű. Webáruházunk kesztyű kategóriáján belül a Cube szerelmesei is megtalálják a legegyedibb darabokat, így teljessé tehetik öltözéküket! Most pedig vegyük át kicsit részletesebben a kesztyűtémát!

Mennyire fontos a kerékpáros ruházat?

A kategóriát először szemlélvén valószínűleg már rájöttél, hogy mindenféle ruházati cikkel találkozhatsz nálunk, s egy komplett bringás öltözetet állíthatsz össze. Ha benned is felmerült a kérdés, hogy mennyire fontos a kerékpáros ruházat, akkor most megadjuk neked rá a választ!

Igen, igen és igen! Fontos! Nyáron és télen is beleizzadhatunk az egyszerű utcai ruhákba, amely nem csak kellemetlen, de egészségtelen is. Ráadásul így a ruháink is hamar tönkremennek majd. Nálunk mindenfajta ruhaneműt megtalálsz, így nem kell a saját ruháidat befogni a bringás utakhoz. Gyakorlatilag a kerékpáros öltözékhez tartozik minden olyan elem, amire szükséged lehet. A nadrág, a mez, a kabát, a cipő, a sapka, a szemüveg, de még a kesztyű is. 

Ezek abban térnek el a hagyományos ruháktól, hogy speciális kialakításuknak köszönhetően rendkívül kellemesen érzed majd magad bennük. A Cube egyedi darabjai ráadásul a design terén is elkápráztatnak majd! 

Mire való a Cube kerékpáros kesztyű?

A kategórián belül lassan böngészve észreveheted, hogy eltérő designnal ellátott, különböző típusú és márkájú kerékpáros kesztyűkkel találkozhatsz. Ha azt éreznéd, hogy ez csak “sok hűhó semmiért”, akkor szeretnénk szembesíteni téged a legalapvetőbb tényekkel a bringás kesztyűkkel kapcsolatban. 

A kerékpárral az egyik érintkezési pont a kezünk, ami miatt a tenyerünk, de még az erek is állandó és erős nyomásnak vannak kitéve. Egy idő után ezt a kezünk is megérzi, s gyakran fájdalom vagy zsibbadás lehet úrrá rajtuk. A profi Cube kerékpáros kesztyűk sajátos, szivacsos szerkezetüknek köszönhetően tehermentesítik a kéz bizonyos részeit, így sokkal kényelmesebben irányíthatjuk a kormányt. Ráadásul a balesetmegelőzés szempontjából is kifejezetten hasznosak ezek a kiegészítők. 

Ha Te is szeretnéd ötvözni a biztonságot a kényelemmel, akkor ne habozz felkeresni webáruházunk kerékpáros ruházati kínálatát, ahol a Cube minőségi darabjai is megtalálhatóak a kínálatban! Weboldalunkon nincs más dolgod, mint összeállítani a saját bringás szetted, s egy kattintással a “Kosárba” tenni a már kiválasztott termékeket!