Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 989 Ft - 22 390 Ft
Gyártó
Méret

Csomagtartó

 

Ebben a kategóriában előre, hátra és nyeregcsőre szerelhető csomagtartók találhatóak. A csomagtartó sokszor nagyon fontos, mivel ehhez rögzítünk nagyon sok mindent. Ha szeretünk túrázni, nagyon fontos, hogy legyen egy erős hátsó csomagtartónk. 

 


9termék 19

Ha hosszabb kerékpáros útra indulunk, netalán speciális szabadidős programot tervezünk, akkor bizony szükségünk lehet néhány holmira. Vannak olyan kerékpártípusok, amelyek gyárilag nem biztosítanak helyet a dolgainknak. Webáruházunk csomagtartói között olyan termékekre bukkansz, amelyek biztosítják a biztonságos szállítást. Segítségükkel minden szükséges felszerelést magunkkal vihetünk a bringás utakra.

Webáruházunk kiegészítői között minden kerékpáros eszköz megtalálható, hogy be tudd szerezni a legfontosabbakat!

Nincs is jobb, mint tekerni egy nagyot a szabad levegőn, bringával elmenni egy piknikre, esetleg más szabadidős programra, vagy túrázni egy jót kétkeréken. Bármelyiket is választjuk, ezek esetében szinte biztos, hogy vinnünk kell magunkkal némi plusz szállítmányt. Webáruházunk csomagtartó kategóriája éppen azért született meg, hogy az ilyen helyzetekben kisegítse a bringásokat.

Webáruházunk speciális kiegészítők kínálata pedig úgy lett összeállítva, hogy mindent megtalálj, ami egy ilyen biciklis programhoz szükséges. Így felkészülhetsz, és semmit nem kell otthon hagynod. A csomagtartó használatának például rengeteg előnye van, így erről is megtudhatsz most még többet!

Kerékpáros kiegészítők előnyei

A kínálatunkban keresgélve sok olyan hasznos kiegészítővel találkozhatsz, amelyek nélkül néhány bringás számára elképzelhetetlen a tekerés. Ilyenek lehetnek például a csengő, a sárvédő, a sebességmérő vagy a világítás eszközei is. Ha te is nagy Cube rajongó vagy, akkor nálunk bizony jó helyen jársz!

De milyen előnyei vannak a kiegészítők beszerzésének? Egyrészt eleget teszünk a követelményeknek, hiszen vannak olyan kerékpáros felszerelések, amelyek szükségesek a forgalomban való használat során. Másrészt a saját biztonságunk, kényelmünk is garantált, ráadásul azon sem kell aggódnunk, hogy valamilyen váratlan esemény ér bennünket. 

Mitől hasznosak az egyes csomagtartó típusok?

A kategórián belül böngészve észrevehetted, hogy bizony csomagtartóból is több különböző változat kapható. Az igazság az, hogy mindegyiknek megvan a maga előnye. 

A nyeregcsőre szerelhető csomagtartó egyik előnye, hogy szem előtt tarthatjuk a holminkat, ami sokak számára nagy biztonságérzetet nyújt. Ezek a változatok akkor is ajánlottak, ha a hátsó agynál nincs szem a váznál, amihez rögzíteni tudnánk a csomagtartót. 

Aztán van hátsó csomagtartó is, ami gyakorlatilag egy elengedhetetlen kellék, ha túrázni megyünk. Ezenkívül az sem utolsó, hogy ezekhez akár gyerekülést is tudunk rögzíteni. 

Az előre rögzíthető vagy első csomagtartó ideális például a túratáska szállítására: ez női vagy teleszkópos kerékpárok esetén kifejezetten praktikus tud lenni.

Mindenkinek kell egy csomagtartó!

Egyszóval, előbb vagy utóbb mindenkinek eljön az életében az a bringás út, amikor bizony csomagtartóra is szüksége lesz. Ezek a biciklis kellékek gyorsan és könnyen fel- és leszerelhetőek. Ha szeretnéd biztos kezekben tudni a személyes tárgyaid, akkor webáruházunk speciális kiegészítők kínálatában érdemes keresgélned! Itt nincs más teendőd, mint kiválasztani a számodra tökéletes termékeket, végül rákattintani a “Kosárba” opcióra!