Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Trendi bringák - 2022-es CUBE kerékpármodellek

2022.01.25 10:57

Bringások figyelem! Készen álltok a jó hírre? Megérkeztek a legmenőbb, legújabb és legtrendibb 2022-es CUBE kerékpármodellek! Ha már te is tűkön ültél és nem győzted kivárni, hogy végre végignézhesd ezt a listát, akkor végre megkönnyebbülhetsz, nem szükséges tovább várnod! Elérkezett az év eleje, ami sok újdonságot hozott nekünk. 

 

A következő pár sorban most megtudhatod, hogy mit alakított a CUBE 2022-ben. Tarts velem, mert lehet, hogy megtalálod közben álmaid bringáját!

Mi, miben változott?

A kerékpárgyártók folyamatosan igyekeznek megadni azt a kis pluszt, ami miatt érdemes bicajt vásárolni, s ez a Cube-ra különösen igaz. A változás állandó, így 2022-ben is sok újdonsággal találhatjuk szembe magunkat, legalábbis a kerékpárosok világban biztosan. Lássuk, hogy általánosságban mi változott!

 

Az egyik hír az, hogy megújult a méretezés. Megjelent az MTB-knél ugyanis az egységes, páros váz méretezés (14-16-18-20-22-24).

 

A 2016-17-es években az aluvázak magas rezgéselnyelő képességű vázakká alakultak. Idén ezt a rezgéselnyelő funkciót már kiterjesztették a hátsó háromszögről az egész bringára. Megjelentek új cső szettek is, és a design is sokat fejlődött. Az élénk, merész színvilág pedig már csak hab a tortán.

 

Ha szeretnél mindig naprakész lenni és követnéd az aktualitásokat, akkor keresd fel bátran a mindenre felkészült bringás webáruházunkat! 

 

 

2022-es Cube kerékpármodellek - A bőség zavara

Ez az év minden bringást elvarázsol, és csak úgy kapkodhatjuk a fejünket a jobbnál jobb biciklik után. 

 

A trekking, túrabringák körében is tapasztalhatunk változásokat. A “katalógus méret” sok darab esetében csak az egyes méretek közötti lépcsőket tükrözi. A valós arányok azonban az 50-54-58 cm-es méreteknél 2 cm-rel kisebbek, így 2022-ben az 54 cm valójában 52 cm nyeregcsőhosszúságú. Ez viszont nem terjed ki a hybrid kerékpárokra.

 

A Cube Nature Suntour teleszkóppal van ellátva, így még a legdurvább utak is könnyen és kellemesen bevehetőek. A 3x8 Shimano váltórendszer és a hidraulikus tárcsafékek garantálják a biztonságos közlekedést. A duplán húzott alu csövek pedig mérséklik a súlyt.

 

A trekking kategóriából kiemelhető még a Cube Touring, a Cube Ella Ride és a Cube Hyde modell is. Az országúti bicajok körében pedig a Cube Attain, Axial WS, Nuroad és Cross Race darabok kecsegtetőek. 

 

Látod? Minőségi kerékpár kínálatunkban ilyen speciális járgányokkal is találkozhatsz, ráadásul most még SZÉP kártyával is fizethetsz nálunk! Használd ki ezt a lehetőséget!

 

 

 

Ha 2022, akkor Cube mountain bike

Az egyik legújabb MTB a CUBE ACCESS WS. Ez a professzionális kerékpár Suntour villával rendelkezik, amely nemcsak az off road kalandokat teszi komfortosabbá, de a kátyús utakon való haladást is. A Shimano váltónak köszönhetően pedig a dimbes-dombos terepen sem veszünk majd el. Bárhová biztonságosan megérkezünk, mivel az erősen tapadó gumiknak könnyen megálljt parancsolhatunk. 

 

 

2022-ben egy teljesen átjavított, feltuningolt, megfűszerett vázzal tették teljessé a kerékpárt. Kifejezetten finomra hegesztett fejcsővel és nyeregcsővel rendelkezik, amelyeknek még a csatlakozása is tökéletes. 

 

A flat mount tárcsafék pont annyira passzol a kitámasztó rögzítéshez, mint amennyire azt elvárjuk tőle. A vázon belül futó kábeleknek köszönhetően még a karbantartás is egyszerű. A Sizeplit rendszer segít nekünk abban, hogy a magasságunkhoz illő modellt szerezhessük be. 

 

Igazából egyetlen cikk kevés ahhoz, hogy minden egyes kerékpár-kategória új CUBE modelljét bemutassam, ezért gyere és győződj meg a változásról a saját szemeddel!