Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

THULE, a kerékpárszállítás bajnoka

2018.08.15 10:26
THULE, a kerékpárszállítás bajnoka

Bármerre jársz a világban, akár nyaralsz, akár kirándulsz, szállítsd kerékpárjaid könnyedén és biztonságosan. Ismerkedj meg a kerékpárszállítás piacán vezető svéd márkával!

Bizonyára találkoztál már azzal a problémával, hogy szívesen ismernétek meg más városok, vidékek bringás lehetőségeit, tekernétek tavak körül, vagy hegyekre fel-le, de a kerékpárok szállításánál gondba ütköztök, hisz egy egész család vagy baráti társaság kerékpárjai nem kevés helyet igényelnek. Csakhogy ez nem lehet korlátozó szempont, emiatt nems szabad lemaradnod a jobbnál jobb kerékpáros élményektől. Csupán egy megfelelő kerékpárszállítóra van szükséged!

 


 

Ha sporteszközök szállításáról van szó - és nem csak kerékpárról beszélünk! - akkor a világ vezető márkája a svédországi THULE. A brand nagyon komolyan veszi a biztonságot, épp ezért saját tesztüzemükben a legkorszerűbb eszközökkel, valós behatásokkal vizsgának megl minden tartót, sőt, még saját tesztcsapatuk is van, akik a élesben, valós környezetben tesztelik a kerékpárszállítókat. Ennek a magas fokú alaposságnak köszönhető termékeik hosszú élettartama és a nagyvonalú jótállási időszak is. Ez a szemlélet garantálja számodra is, hogy bátran használhatod a THULE termékeit hosszú éveken át.


 

 

Legyen szó horogra, tetőre vagy hátulra szerelhető szállítóról, a THULE minden típusú autóhoz kínál megoldást. A megfelelő kiválasztásában pedig mi segítünk Neked, így nem csak az autód adottságaihoz de a Te elképzeléseidhez is ideális választást garantálunk. Minden kerékpártartó könynedén és biztonságosan használható, legtöbb esetben szerszám nélkül, egyszerűen felszerelhető.

 

Stílusos és kiváló minőségű kerékpárszállítók családoknak és profiknak is!

 

THULE, amit a MaxBike oldalán megtalálsz!