Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Neked is lehet prémium kerékpárod!

2021.04.15 16:32

Hallottál már a KROSS KERÉKPÁROK-ról: Egy erős brand, új innovációkkal, prémium alkatrészekkel, kiváló gyártás minőséggel. Mit érdemes tudni róluk? Miért jó annak aki KROSS kerékpárt teker? Ha egy jó minőségű bringát keresel, mostantól gondolj a KROSS-ra is, ebben a cikkben elmondjuk miért.

 

Képzeld el, hogy egy gyönyörű, kényelmes, megbízható kerékpárral szeled az utcákat nap, mint nap, esetleg hétvégén a barátokkal túráztok egyet a hegyekben, a közeli erdőben? A KROSS kerékpárod előtt nincs leküzdhetetlen akadály!

 

 

Szenvedély két keréken, ez a KROSS mottója, hiszen a te KROSS bringádban a legjobb minőségű anyagokat és alkatrészeket találod. Saját fejlesztésű és gyártású KROSS vázra Shimano, Suntour és Sunrace alkatrészek kerülnek, így mind a hajtás, mind a fékrendszer kizárólag tökéletesen működő, könnyen kezelhető alkatrészekből áll. Ezért nagyon könnyű hajtanod, és irányítanod ezeket a kerékpárokat. Egy bringán nagyon fontos és sokat számít, hogy az alkatrészek kompatibilisek legyenek egymással, vagyis kizárólag a szigorúan előírt szabványok betartásával építsék be azokat. Ha KROSS bringát választasz, biztos lehetsz benne, hogy a kimagaslóan precíz gyártási technológiának és minőségnek köszönhetően a Te kerékpárodon is minden tökéletesen fog működni, hogy minden egyes bringázásod során kényelmes és könnyű lesz számodra a tekerés, és mindemellett még a kinézete is menő ezeknek a bicikliknek.

 

Ezt kapod a KROSS kerékpároktól!

Nemcsak egy innovatív, korszerű és király kerékpárt, hanem olyan felszereltséget, biztonságot, kényelmet, és irányíthatóságot is, amire nem is számítottál ezelőtt, hiszen ez mind benne van egy KROSS bringában. Ez mind a tiéd, egyetlen kerékpárban. 

 

- A váz speciális kúpos fejcső-kialakítása,
ez a T-head tube technológia,
mely tartósság és stabilitás növelése mellett
biztosítja a pontosabb irányítást számodra.

 

- Press Fit középcsapágyat alkalmaznak,
vagyis integrált a csapágyazás a vázban,
ami megnöveli az erőátviteled hatékonyságát és
a hajtóműcsapágy élettartamát is,
ezáltal sokkal erősebb és időtállóbb lesz a kerékpárod.

 

- A váltórendszerben alkalmazott közvetlen felfogású első átdobó
a fokozott stabilitásnak köszönhetően növeli a váltás pontosságát,
lletve egyszerűsíti a felszerelést és a beállítást is, hogy azzal se kelljen elidőzni.

 

- Az aluminium vázak esetében alkalmazott fejlett hidraulikus csőalkotás-technika
könyebb, tartósabb és pontosabb vázszerkezetet tesz lehetővé,
aminek köszönhetően sokkal strapabíróbb bringát tolhatsz ki az üzletből,
és évek múlva is megállja majd a helyét.

 

- A vezetékek belső vezetése meghosszabbítja a váltó- és fékbowdenek
valamint a bowdenházak élettartamát, ugyanis sártól, homoktól és esőtől védi őket.
Így spórolnak neked a súly értékes grammjaival, és ráadásul a bicikli külsejét és jellemezőit sem rontja el.

 

Ezek azok az technológiai fejlesztések, melyek lehetővé teszik,  hogy a tiéd is egy igazán kivételes, prémium minőségű kerékpár legyen, melynek megtervezésében és előállításában rengeteg szaktudás, anyag és erő van csakis azért, hogy számodra mindenben a legjobbat nyújtsa a KROSS kerékpárod. A kerékpár összeállítása és előállítása során speciális figyelmet fordítanak arra, hogy a bringád stabil, irányítható, időtálló maradjon, a saját tervezésű KROSS vázak a lehető legkönnyebbek legyenek, és ezekre a legkorszerűbb hajtás és fékrendszerek kerüljenek.

 

 

Több, mint 30 év gyártási tapasztalat a legjobb bringás élményeidért:

A lengyelországi gyárban évről évre finomítanak és fejlesztenek a vázakon, alkatrészeken, gyártástechnológián, hogy a te kerékpárod is a legmodernebb és naprakész technológiával segítsen minden megtett kilóméteren át. Ha aktív kikapcsolódásra vágysz, ha profi kerékpáros vagy, ha a mindennapokban van szükséged egy bringára, akkor is nyugodtan válaszd a KROSS márkát, hogy innovatív kerékpárral tekerj, bárhova is vigyen az utad. Ha ez még nem lenne elég, a kerékpárodat olyan fejlesztések és technológiák révén tökéletesítik, melyekhez a KROSS saját olimpiai sportolóinak tapasztalatai adnak inspirációt.

 

 

Ne feledd: 

Ha KROSS kerékpárt választasz, nemcsak minőséget és kényelmet tudhatsz a magadénak, hanem a kerékpározás alapvető élményét és örömét is. Egy jó minőségű bringával nem lesz előtted akadály, amin ne tudnád áttekerni magad.

Bizonyára Te is tudod hogy a minőség és a kényelem soha nem a legolcsóbb termékek jellemzője. A KROSS nem a legolcsóbb termék a piacon, de megfizethető áron kimagasló minőséget kínál. Miért elégednél meg egy középkategóriás kerékpárral, miért érnéd be a silány minőséggel, mikor egy kicsivel többért tiéd lehet az a Kross kerékpár is, ami minden elképzelésedet megtestesíti? Válassz KROSS kerékpárt, ha nem elégedsz meg a középkategóriával és helyette minőségi bringát szeretnél. Miért érnéd be kevesebbel, ha tiéd lehet a legjobb is?

 

 

Nekem is lehet KROSS kerékpárom?

Bár jelenleg minden kerékpárt nehéz beszerezni, a KROSS gyárral kiépített baráti kapcsolatunknak köszönhetően a MaxBike KROSS ellátása átlagon felüli, így nagy eséllyel megtalálhatod, vagy előfoglalhatod azt a bringát, ami számodra a legideálisabb.

Nem vagy biztos benne, milyen típus lenne számodra a megfelelő? Keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol minden kérdésben, és a választásban is segítünk.