Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Miért éppen a cruiser kerékpár?

2021.05.31 09:15

Ha kerékpár vásárlásra szánjuk el magunkat, fontos, hogy előtte kellőképpen mérlegeljünk. Igyekezzünk a felhasználási célhoz, a használat gyakoriságához és a saját igényeinkhez igazítani a bringát. Ma már számtalan típusú kerékpár beszerezhető. A városi bringák körében például rendkívül elterjedt a cruiser kerékpár.

Senkinek sem mindegy, hogy milyen minőségű kerékpáron teker. Szerencsére a Neuzer beach cruiser darabjai között mindenki megtalálja a számára ideális kétkerekű járgányt. Most pedig lássuk, hogy miért érdemes a cruiser típus mellett dönteni!

Hogyan válasszunk kerékpárt?

A legcélszerűbb úgy kerékpárt választani, hogy figyelembe vesszük, mire szeretnénk azt a jövőben használni. Webáruházunk bringás kínálatában a legtöbb típust megtalálod. 

 

  • A downhill például a hegyvidéki bringázáshoz ideális, hiszen a meredek lejtőkön is megállja a helyét. Minőségi teleszkópjai és masszív váza tökéletesen illik a nehezített terephez.

  • A mountain bike hasonlóképpen szintén erős kerekekkel, vázzal és speciális felszerelésekkel van ellátva, így a hegyvidéki túrák másik kedvelt bringája. 

  • Az országúti kerékpárokat a sportolók előszeretettel vásárolják meg, mivel ezek a darabok biztosítják az egyenletes előrehaladást. 

  • A trekking és a városi kerékpárok is népszerűek. Tulajdonképpen rajtad áll, hogy melyiket választod. 

Városi kerékpárok előtérben

Azt már tudod, milyen sokszínű a kerékpárpiac és láthatod, hogy számos lehetőséged van. Városi bringáink közöttkülönféle változatok is szerepelnek, hogy a megfelelő típust választhasd ki.

A városi vagy más néven city kerékpárok, ahogy a nevük is mutatja, a városi közlekedésben vannak leginkább a segítségünkre. Ezek többnyire íves kormánnyal és alacsony termettel rendelkeznek.

A Neuzer termékcsaládon belül rengetegféle bringára rálelhetsz, hogy az elvárásaidhoz illő kerékpárral büszkélkedhess! Amennyiben még nem volt szerencséd a márka bringáihoz, akkor a következő pár sorban többet is megtudhatsz azokról!

 

A Neuzer beach cruiser kerékpár használatának előnyei

A Neuzer beach cruiser darabok minden bringást támogatnak útjuk során. Ha a cruiser bringák mellett voksolsz, akkor annak számtalan előnye lesz. De mit is kell tudni róluk?

Egy minőségi cruiser bringa általában szélesebb gumival rendelkezik, ezenkívül acélvázzal, kontrás váltóval és speciális fékekkel felszerelt. 

Ha ezen a bringán tekersz, akkor nem lesz kérdés, hogy kényelmes testtartással szelheted az utakat. A könnyed hajtás és a laza bringázás élménye keveredik egy cruiser kerékpáron ülve. Ráadásul a design is elvarázsol majd téged!

Ugorj el vásárolni, lazulj a parton vagy menj a barátaiddal egy könnyed tekerésre! A cruiser erre a célra tökéletes! Végre egy bringa, amelyhez igazi feeling társul!

Online bringavásárlás

Régen talán órákat kérdezősködtünk és nézelődtünk a bringaboltban, de már nincs erre szükség. Minden fontos paramétert megtalálsz webáruházunkban, amelyek segíthetik a döntésed. Amennyiben pedig kérdéseid vannak, szívesen válaszolunk neked! 

Ne feledd, egy bringa igazi társ, ne siesd el kiválasztását! Nézz szét online felületünkön, majd válaszd ki a tökéletes bringát! Vásárolj kényelmesen, online! Néhány kattintás és a tiéd lehet egy minőségi Cube, Kross vagy Neuzer!