Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Miben tároljam a holmim? Íme a bringás nyeregtáska!

2021.05.20 09:11

A bringások életében mindig adott a kérdés, hogy miként oldják meg a személyes holmik tárolását az útjuk során. Ez azért is jelent nagy kihívást, mert mindenkinek más táskatípus az ideális. Jól tudjuk, hogy a táskáknak nem csak a biztonságos használatot, de a kényelmes viseletet is garantálniuk kell. A következő pár sorban éppen ezért átvesszük, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ráadásul kiemelten egy táskatípussal, a nyeregtáskával is megismerkedhetsz közelebbről.

Hogyan válasszunk biciklis táskát? 

A bringás táskák kiválasztása során számtalan szempontot figyelembe kell vennünk. Kerékpáros termékekkel foglalkozó webáruházunkban többféle táska is kapható, de mi is igyekszünk mindennemű igénynek megfelelni. Ráadásul a Cube rajongók számára is összeállítottunk egy különleges kínálatot, hogy örömüket leljék a bringás kiegészítőkben.

De hogyan is érdemes bringás táskát választani? 

Nos, az első és legfontosabb szempont, hogy minőségi terméket vásárolj, amelyben nyugodt szívvel tárolhatsz bármit, mert tudod, hogy biztonságban lesznek benne a személyes tárgyak. 

Továbbá az sem mindegy, hogy milyen fazonú és kialakítású darabot vásárolsz meg. Vannak ugyanis egyszerűbb és többrekeszes darabok is, illetve eltérő helyre helyezhető táskákkal is találkozhatsz. Ez megint csak attól függ, hogy mit és hol szeretnél tárolni.

 

 

Kerékpáros táskák típusai 

Nos, kedves bringás, már biztosan sejted, hogy különféle táskatípusokkal találkozhatsz. Bringás táskáink között a legjobb minőségű darabokat forgalmazó márkákra is rálelhetsz, mint amilyen a Zefal, a Velotech vagy a Cube.

Kezdjünk is mindjárt a kormánytáskával, amely ideális választásnak bizonyul akkor, ha hosszabb túrára indulunk. Ezeket bátran használhatjuk akár GPS tartóként is!

Aztán ott van a hátizsák, amelyet leginkább a városban közlekedők hasznosítanak előszeretettel. Ezek ügyintézéshez, munkába járáshoz is praktikusak. 

Talán a legvitatottabb típusnak minősül a válltáska, amely akkor ajánlott, ha csak egy-két személyes iratot vagy a pénztárcánkat szeretnénk magunkkal vinni az útra.

Végül ne feledkezzünk meg a váztáskáról sem, amely a rövidebb utak alatt lehet hasznunkra. Ez is elég közkedvelt, köszönhetően a praktikus rögzítési módnak. 

 

 

Súlyelosztás táskákkal

Mint azt te is tudod, döntés kérdése, hogy melyik darab áll hozzánk közelebb. A nyeregtáska mondhatni egy nagyban eltér a többi táskatípustól. Lássuk csak, hogy miben!

A nyeregtáskát nagyon jól alkalmazzák például a váztáskával kiegészítve. Ha ez elsőre furcsának tűnik, ne aggódj, mindjárt megtudod, miért is olyan előnyös ez a táskakombináció! A bringázás során rendkívül fontos, hogy megfelelőképpen oszlassuk el a súlyt. Illetve az is, hogy ezeket a súlyokat ne mi, hanem a bringa viselje! Ezen táskák segítségével alacsonyan tarthatjuk a súlypontot! 

 

A nyeregtáska előnyei

Egy minőségi nyeregtáska sok dolgot “elnyel”, de lényeges hangsúlyoznunk azt, hogy nem ajánlott ebbe helyezni a legnehezebb holmikat, mivel ez található a legmagasabban. 

Érdemes merevített szerkezetű és vízálló darabokat beszerezni! Ez sem lehetetlen, ha a Cube termékeink között keresgélsz! Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb darabokat, és rendeld meg őket néhány kattintással otthonodból! Legyél kezdő vagy profi bringás, sose feledd, milyen fontos hasznos kiegészítőkkel útnak indulni!