Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Bringások figyelem! Megérkeztek a 2022-es KROSS kerékpárok!

2022.02.14 09:58

Minden bringás várja azt a pillanatot, amikor végre megismerheti az új kerékpár modelleket. Alig győztük kivárni, hogy eljöjjön ez az év és ezzel együtt végre a 2022-es KROSS kerékpárok kínálata is! Készen állsz?

 

Tarts velem, mert ebben a cikkben elhoztuk neked azokat az új modelleket, amelyek garantáltan szerelembe ejtenek majd téged is! Ki tudja, talán idén egy új bicajjal is gazdagodatsz majd!KROSS áttekintés

 

A KROSS márka az egyik legsikeresebb bringás képviselője a lengyel piacnak, s nem véletlen az sem, hogy hazánkban is óriási népszerűségnek örvendenek a termékeik. A minőség, a vonzó ár-érték arány, a páratlan design régóta elrabolta a bringások szívét, s ez a szenvedély napjainkban sem múlt el. De honnan ered ez a professzionalitás? 

 

A vállalatot 1990-ben alapította Zbigniew Sosnowski, a lengyelországi Przasnysz területén. Egy kis kerékpárbolttal indult az egész, majd hamar kiderült, hogy nagy igény van a termékeire. 1997-ben kerékpár gyártásba kezdett, s a siker robbanásszerű volt. Ez nemcsak a bevételen látszott, hiszen az üzleti élet legkülönlegesebb díjait zsebelhette be, szinte egymás után. 

 

Érdekes, hogy egy-egy biciklimárka hogyan képes ennyire belopni magát az emberek szívébe. Amennyiben szeretnél még több kulissza titkot megtudni kedvenceidről, akkor keresd fel professzionális kerékpáros webáruházunkat

 

 

2022-es KROSS kerékpárok

 

Most pedig eljött a pillanat, amire mindenki várt, és górcső alá vesszük a márka idei bringáit! 2022 számos újdonságot tartogat nekünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egyedi trekking bringa kínálatunk! Ezenkívül az MTB biciklik területén is érdemes szétnézni!

 

A KROSS HEXAGON termékcsaládból kötelesek vagyunk kiemelni, a 6.0 MTB bicajt, amely minden természetjáró számára különleges élménnyé varázsolja majd a tekerést. 

 

Masszív alumínium vázzal, speciális tárcsafék rendszerrel és rugós teleszkóppal van ellátva, hogy a nehezebb terepeken is jól boldoguljunk. Az egyenletes tekerés érdekében mindenképpen be kell szereznünk ezt a csodajárgányt!

 

Amennyiben a gyerekeket is magunkkal vinnénk egy hegyi kalandra, akkor bizony most örülhetünk, mert a 2022-es KROSS kerékpárok között a lurkók is megtalálják az álom biciklit! A KROSS LEA 3.0 gyerekbringa például hozza a tőle elvárt színvonalat. Az alumínium váz és a Shimano váltórendszer megteremti a kicsik számára ideális, biztonságos tekerés élményét.

 

 

A túrázás nagyjai 

 

A KROSS TRANS 4.0 női kerékpár teljesen új kialakítású vázzal jelent meg a piacon, egy sokkal modernebb küllemet kapott a kerékpár. Elegánsabb és esztétikusabb lett a tervezés eredménye, ráadásul jóval ergonomikusabb és kényelmesebb is ez a bicaj, mint elődei. Egy minőségi túrakerékpár azonban többet tud még ennél is.

Az alapár már tartalmazza az első és hátsó sárvédőt, a csomagtartót, a lámpákat és a láncvédőt is. A váz aluból készült, amelyben elrejtve a vezetékeket vezetik. A Shimano váltó rendszernek köszönhetően biztonságossá tette a márka a közlekedést, sőt, a V-fékeknek hála időben meg is állhatunk. A Suntour SR teleszkópos villa pedig garantálja, hogy mindig a kezünkben lesz az irányítás.

 

Sajnos, egyetlen cikkben nem tudtam neked összefoglalni a bringás piac újításait, de remélem, hogy ez a kis ízelítő meghozta a kedved a vásárláshoz! Időzz nálunk a “bringás paradicsomban”, ahol mindent megkaphatsz, amit csak szeretnél, ráadásul SZÉP kártyával is fizethetsz!