Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Kiegészítők és ajándékötletek kerékpárosok számára

2020.01.07 13:40

A bringázás szerelmesei, valamint a versenybiciklisták elsősorban inkább a profi kerékpár és alkatrészek megvásárlására koncentrálnak, a kerékpáros kiegészítőknek sok esetben már nem szentelnek annyi figyelmet. Bejegyzésünkben most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani különféle kerékpáros kiegészítők és ajándékötletek kapcsán, akiknek a családjában vagy baráti társaságában vannak olyanok, akik élnek-halnak a kerékpározásért.

Kiegészítők és ajándékötletek kerékpárosok számára 

A bringázás szerelmesei, valamint a versenybiciklisták elsősorban inkább a profi kerékpár és alkatrészek megvásárlására koncentrálnak, a kerékpáros kiegészítőknek sok esetben már nem szentelnek annyi figyelmet. Bejegyzésünkben most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani különféle kerékpáros kiegészítők és ajándékötletek kapcsán, akiknek a családjában vagy baráti társaságában vannak olyanok, akik élnek-halnak a kerékpározásért. Számukra ugyanis a legjobb ajándékok biztosan mindig azok, amelyek kapcsolódnak ehhez a témához.

 

Kerékpáros kiegészítők és ajándékok

Felhasználóbarát webshopunkban a kerékpáros kiegészítők széles választéka vár. Legyen szó csengőről, kitámasztóról, kerékpár ápolásról, kulacsról, pumpáról, lakatról vagy akár sebességmérőkről, nálunk biztosan megtalálod azt, amit keresel, illetve amivel igazán örömet okozhatsz egy kerékpározásért rajongó egyén számára.

 

A kerékpáros kiegészítők között vannak olyan termékek, amelyek alapvetően speciális esetekben használhatóak ki inkább, valamint vannak olyanok is, amelyek a mindennapokban is hasznosak és a kényelmedet szolgálják. 

 

 

Speciális kiegészítők 

Az első csoportba sorolhatóak például a különböző kerékpártartók, tetőboxok vagy éppen a kerékpáros utánfutók. Utóbbiban a gyermekek garantáltan nagy örömüket lelik, és közben neked sem kell lemondanod a kerékpározásról mindaddig, amíg a gyerekek nem tudnak még melletted tekerni. Együtt élvezhetitek a természet szépségeit, a kirándulás örömét, így nem kell lemondani a közös családi programról sem. A gyerekek pedig, ha elfáradtak a friss levegőtől, csak hátradőlnek, lecsukják a szemüket, és szundítanak egyet. A kellemes ringatástól garantáltan hamar elnyomja őket majd az álom.

 

Olyan családok számára tehát, ahol a szülők a biciklizés nagy szerelmesei, remek szolgálatot tesz egy kerékpáros utánfutó. A gyermekek mellett egyben kisebb csomagok számára is ideálisak ezek az eszközök, így azokat sem kell neked a hátadra kapni, hanem egyszerűen csak beteszed a gyermek mellé. A Hamax Avenida utánfutói könnyen babakocsivá is átalakíthatóak, az 5 pontos biztonsági öv révén pedig maximális védelmet nyújtanak a gyermek(ek) számára. 

 

 

Általános kiegészítők

A másik kategóriába - azaz a mindennapokban is hasznos kiegészítők közé - sorolhatjuk a csengőket, lakatokat, pumpákat, kulacsokat, különféle lámpákat. De biztosan nagy örömet tudsz szerezni sok kerékpáros számára, ha egy profi sebességmérővel ajándékozod meg. Kínálatunkban sokféle - többségében Cateye márkájú - sebességmérő közül tudsz választani.

 

A Cateye Strada Smart sebességmérő például egy okostelefon kapcsolattal rendelkező, mindössze 17 gramm súlyú készülék, amely képes monitorozni a sebességet és a pulzust, valamint a pedálfordulatot. De ugyanúgy hasznos ajándékötlet akár egy kerékpár védőponyva, amely erősített viaszos vászonból készült és természetesen vízálló. Így a szabad ég alatt is biztonságban lehet a bringa az időjárással szemben, hiszen egy kis eső után sem kell vizes kerékpárra pattanni.

 

A kerékpáros kiegészítők bizonyos esetekben bicikli típus specifikusak, így nézelődés előtt érdemes tájékozódni arról, hogy milyen kerékpáron teker az illető, akit szeretnél meglepni egy igazán hasznos ajándékkal.

 

Természetesen a kiegészítőkkel kapcsolatban is igaz, hogy kollégáink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésetekre, és segítenek megválaszolni azokat.