Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Reflektorfényben a Cube hybrid kerékpárok

2020.02.18 15:08

A Cube hybrid kerékpárok bármelyike garantáltan megbízható társad lesz az utakon. Egy hybrid tökéletes választás mindazok számára, akik például egy-egy meredekebb emelkedőnél szívesen vennének igénybe egy kis segítséget, amely megkönnyítené az arra való feljutást. Idősebb generáció számára is remek megoldás, hiszen így még sokáig élvezhetik a mozgás örömét, de ha szükségesnek érzik, kihasználhatják a hybrid erejét.

A hybrid kerékpár jellemzői

A hybrid kerékpár egy olyan járgány, amelyet a villanymotor és az emberi erő együttes ereje hajt. A plusz rásegítésnek köszönhetően a teljesítményed jelentősen növelhető. Gyakorlatilag egy új nézőpontból közelíti meg a bringázás élményét egy hybrid kerékpáron való tekerés. Kiválóan alkalmas a városban való mindennapos tekerésre vagy akár hosszabb túrák megtételére is. Erdei ösvényekre, murvás terepre azonban már kevésbé ajánlott, hiszen ezen a talajtípuson nem annyira érzik jól magukat a hybrid kerékpárok.

 

Cube történelem 

Mára már talán nagyon kevesen vannak, akik nem találkoztak még a Cube márkanévvel. Azon kevesek számára, akiknek esetleg még nem volt szerencséjük a német gyártó kiváló termékeihez, íme egy kis történelmi áttekintés.

 

A Marcus Pürner által alapított német vállalat már 1993 óta foglalkozik kerékpárok gyártásával. Ez kezdetben mindössze 50 négyzetméteren zajlott, mára viszont már ennek a négyszázszorosán folyik a gyártás, amelyet rendkívüli precizitás jellemez. Mindez nem megy a mennyiség rovására sem, hiszen minden fél percben bedobozolásra kerül egy normál kerékpár a gyárban. Speciális bringák (trekking vagy éppen a hybridek) esetében ez a mérőszám már másfél percre emelkedik, hiszen a kiegészítő alkatrészek miatt ezek összeszerelése valamennyivel több időt vesz igénybe.

 

A napi 3-4000 bringa gyártását nem csak nagyfokú precizitással, hanem rendkívüli szakértelemmel is végzik. 

 

Mint a márka elkötelezett hívei, cégünk is régóta forgalmaz Cube kerékpárokat, így érdemes szétnézned a széles választékunkban.

 

 

Cube hybrid kerékpárok

A weboldalunkra látogatva sokakat megdöbbenthet az óriási kínálat a hybrid kerékpárjainkból. Így viszont garantáltan képesek vagyunk kielégíteni a vásárlók által felmerülő összes igényt.

 

A weboldalon található szűrők segítségével leszűkítheted a termékkínálatot. Kereshetsz ugyanis ár, kerékméret, nem, típus, akksi, a váz anyaga vagy éppen a kerékpár mérete alapján is. 

 

Legnagyobb választékban típus szerint a trekking és MTB bringák találhatóak, a váz anyaga tekintetében pedig az alumínium vázas kerékpárok.

 

Trekking hybrid bringák között képviselteti magát a Touring Hybrid One 400 és 500, a Nature Hybrid One 400 Allroad és 500 Allroad, a Cross Hybrid Pro 500 Allroad vagy épp a Kathmandu Hybrid Exc 625 termékcsalád. 

 

Az MTB között pedig az Acid Hybrid One 400 és 500, Reaction Hybrid Pro 500 vagy éppen a Reaction Hybrid Exc 625 fantázianévre hallgató kategória kiváló kerékpárjai fedezhetőek fel különböző trendi színekben.

 

Nem kérdés, hogy egy Cube bringán való tekerés nagymértékben fokozza a kerékpározás élményét. Ha mindezt ötvözöd azzal a lehetőséggel, hogy a nehezebb helyzetekben mindig számíthatsz egy kis rásegítésre, akkor a legjobb választás számodra egy Cube hybrid kerékpár. Használd ki a bringa nyújtotta előnyöket és élvezd a szabadban való mozgás örömét, a természet közelségét, azaz magát a kerékpározást!