Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Őszi külsőakció a MaxBibeon!

2018.09.14 11:10

Folyton defektet kapsz? Foltozol, és morgolódsz? Eljött az idő, hogy beszerezd új külsőid 10 de akár 35% kedvezménnyel. A szuper kedvezmények mellé még ajándék is jár!

A bringád kerekei vannak leginkább kitéve használat közben a kopásnak. Ezen belül is a két gumi az, amit folyamatosan különböző behatások ének. Padka, aszfalthibák, tüskék, szilánkok stb. Egyszerűen elhasználódnak, idővel tönkre mennek, ezért fontos a kellemetlenségek elkerülése végett fokozott figyelmet szentelni a külsők állapotának. A gumi oldalán fellelhető repedések, a gyakori defektek száma is jól jelezi a csere idejét.

 

Az őszi szezont most szép új külsőkkel indíthatod, amit nem csak, hogy akciós áron kapsz meg a MaxBikeon, de mellé még ajándék Zéfal defektgátló folyadékot is adunk. Ez a folyadék az apró kis tüskék vagy szilánkok okozta lyukakat anélkül intézi el, hogy Te azt egyáltalán észrevennéd. A belsőn keletkezett kis lyukakba a defektgátló belefolyik, kitölti azt, majd beletapadva meggátolja a leeresztést. Volt defekt, nincs defekt! Jól hangzik, ugye?

 


 

Garantáltan defektmentes ősz elé nézhetsz az új gumikkal és a defektgátló folyadékkal! Válogass készleten lévő akciós külsőink közül, amiket ITT megtalálsz!