Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Neuzer kerékpárok a MaxBike-on!

2018.08.27 11:06

Tovább bővítettük kínálatunkat, és örömmel jelentjük be, hogy újabb magyar márka kerékpárjai közül válogathatsz webshopunkban! >>>>


A Neuzer Magyarország vezető kerékpárgyártó cége, mely már több mint 20 éves múltra tekinthet vissza. Megalakulása óta Neuzer András vezeti a céget. Az esztergomi gyárban szinte minden felhasználási területre készülnek a kerékpárok, legyen szó gyermekbringákról vagy komolyabb versenykerékpárokig, a márka minden igényt igyekszik kielégíteni. Gyártásuk 50%-át exportálják, így a világ több pontján is találkozhatunk a hazai márka modelljeivel.

 

Ismerd meg a MaxBikeon kapható modelleket, válogass kedvedre ide kattintva!

 

"Talán nektek is feltűnt: újabban egyre többen kerékpároznak. Az okát csak találgathatjuk. A saját erőből való előrejutás öröme? Fizikai képességeink próbára tétele? Az elfordulás az egyre drágább és káros autózástól? Az emberléptékű élet igénye? A környezettudatos magatartás előretörése? Mindegy mi legyen is az ok, a bringázás divatba jött. A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is, és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme.

 

Katalógusunk megtekintése első benyomást ad sokszínű kínálatunkról. Élőben szakkereskedőinknél ismerhetitek meg kerékpárjainkat, alkatrész kínálatunkat, ahol nem csak tanácsot kaptok az „igazi” bringa kiválasztásához, hanem szuper szervizelést is – hogy a kerékpározás mindig felhőtlen élmény lehessen Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok!”

 

Neuzer András (http://neuzer.hu)