Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Mit tud a Cube Race Peak? - Profi sebességmérés bringásoknak

2020.11.02 15:12

Vannak, akik szívesen közlekednek kerékpárral, olyanok is akadnak, akik kikapcsolódnak általa, míg mások sportot űznek belőle. A szabályok betartása vagy éppen a fejlődésünk nyomon követése érdekében ajánlott tisztában lennünk a sebességgel, illetve egyéb fontos adatokkal is. Ezekhez szerencsére nincs másra szükségünk, mint egy sebbességmérőre, bringás computerre. Most a Cube Race Peakkel ismerkedhetsz meg. 

 

 

Mi is az a kerékpáros computer?

A kerékpáros computer egy eléggé népszerű és egyben alapvető bringás kiegészítőnek számít. Habár a megnevezés eléggé megtévesztő, hiszen a mai kerékpáros computerek sokkal többre képesek a sebesség mérésénél.

 

Gyakorlatilag ma már számos változatban megvásárolhatjuk ezeket a “kütyüket”, s gyakorlatilag reális áron kapunk fejlett technológiájú termékeket. A funkciók és a fejlettségi szintek között természetesen vannak különbségek, de az egyes típusok közötti választás attól is függhet, hogy mire van igazán szükségünk a tekerés alatt. 

 

Ha többet szeretnél megtudni a sebbességmérésről és annak eszközeiről, speciális kerékpáros weboldalunkon és webáruházunkban te is tájékozódhatsz!

 

 

Kerékpáros computerek típusai

A kerékpáros computerek tehát a kezdő kategóriás termékektől egészen a professzionális darabokig megtalálhatóak a piacon. De mit tud az egyik és mit a másik?

 

Amennyiben csak a hétköznapi közlekedéshez vagy egy-egy bringás kalandhoz van szükséged computerre, akkor az alapdarabok is megteszik. lyenkor általában csupán a sebesség, a menetidő vagy a megtett út a lényeges. 

 

De fordítsuk komolyra a szót! Kénytelenek vagyunk megemlíteni a közép- és felső kategóriás termékeket is, amelyek már jóval professzionálisabbra lettek kifejlesztve. Leginkább a GPS alapú, valamint a vezeték nélküli termékek a népszerűek.

 

Webáruházunk egyedi sebességmérő eszközökkel ruház fel egy-egy bringás útra, hogy minden szükséges adattal tisztában lehess! Neked már csak azt kell tudnod, hogy pontosan hány adat létfontosságú számodra, vagy ennek megfelelően dönthetsz, hogy milyen kategóriájú terméket vásárolsz a későbbiekben. 

 

 

A Cube Race Peak előnyei

A vezeték nélküli computerek a legstabilabb összeköttetést és adatátvitelt biztosítják, ráadásul a vezetékkel sem kell bajlódnunk az út során. Ezek nagyon tartósak és megbízhatóak, de mint minden termék esetében, úgy a computerek kapcsán sem mindegy, hogy milyen minőségű kiegészítőt vásárolunk.

 

A kerékpárosok kedvenc márkája a Cube, e területen is nagyot alkotott. A mintegy 34 funkcióval rendelkező Cube Race Peak használatával mindennel tisztában leszel. Kiemelhető például az automatikus indítás és leállítás funkció, de beépített barométerének köszönhetően a pontos magasság és hőmérséklet mérése is. Előnye még, hogy egyszerűen felhelyezhető, amelyet a gumiszíjas rögzítés tesz lehetővé. 

 

Végre egy termék, ami nem ver át, nem kreál hamis adatokat, hanem professzionális technológiával kíséri végig útjainkat! 

 

Amennyiben kipróbálnál egy fejlett technológiájú computert, keresd fel webáruházunkat, ahol válogathatsz a Cube speciális termékei között! Szerencsére a márka a kerékpározás minden alkategóriáját lefedi, így egy helyről szerezheted be a minőségi kiegészítőket, ruhadarabokat, alkatrészeket vagy akár magát a bringát is! Tedd teljessé utadat a Cube termékeivel!