Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Ismerj meg minket!

2018.08.15 10:15

Mi nem csak egy online bolt vagyunk, nem egy apró szobában, gép előtt ülő embertől vásárolsz, hanem egy komplett, szakképzett csapat áll rendelkezésedre egy fizikailag tényleg létező boltban. Több ezer termék között dolgozunk nap mint nap, amik közül Te magad is válogathatsz az oldalon. Ismerj meg minket, tudj meg többet rólunk! Olvass tovább! >>>

 

 

Szia, Gyula vagyok, az üzlet vezetője.


Több mint 10 éve dolgozom kerékpárokkal, alkatrészekkel és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is a kerékpározás. Amellett, hogy gyerekkorom óta extrém triál bringázom, rendszeresen tekerek a családommal és a barátaimmal terepen, hegyekben is. Számtalan, az évek során szerzett személyes bringás tapasztalat az, ami segíti a munkám, ami által valóban csak minőségi termékeket engedünk az üzletünkbe.


Ha elakadsz, és kérdésed van a vásárlással vagy a termékkel kapcsolatban, én leszek az, aki felveszi a telefont, és segít Neked választ kapni a kérdéseidre, fordulj hozzám bizalommal!

 

Szia! A nevem Ildi.


Több mint két éve dolgozom itt, egy remek csapat tagjaként. Kisgyermek korom óta szeretek biciklizni, mozogni, ezért ez a légkör nagyon kellemes számomra. Jó a csapatszellem, könnyen és jól tudunk együtt dolgozni.


Kezelem az árukészletet, szerkesztem a termékkínálatot az oldalon. Minden megrendelést én kezelek, hozzám futnak be az e-mailek. Én válaszolok Neked írásban és gyakran telefonon is Tőlem kaphatsz segítséget, és információt is. Minden beérkezett rendelést nyomon követek, összekészítem a csomagokat, jelzem a státuszuk megváltozását irányodba és gondoskodom róla, hogy időben és biztonságosan becsomagolva megérkezzenek Hozzád a rendelt termékek.