Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Bringás külső gumik - A kiválasztás szempontjai

2021.06.15 09:19

A bringások legtöbbje tudja, hogy a kényelmes és biztonságos kerékpározás egyik feltétele, hogy minden szükséges felszereléssel rendelkezzünk. A bringás alkatrészek általában a bicaj alapfelszereléséhez tartoznak, azonban előfordulhat, hogy időnként ezeket is cserélni kell. A külső gumik például amolyan “kopó alkatrésznek” minősülnek. 

A következő pár sorban megtudhatod, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni, és hogy milyen márkanevek uralják a bringás piacot e területen!

Külső gumik vásárlása 

Bármilyen kerékpáros alkatrész, kiegészítő beszerzése kerül is szóba, általában fontos, hogy minőségi darabokat válasszunk ki. Kerékpáros webáruházunk kínálatában ezért igyekszünk a bringások számára minőségi termékeket szolgáltatni. Olyan nagy márkanevek alkatrészei jelennek majd meg előtted, mint amilyen a CUBE, a KROSS vagy a NEUZER vagy a SCHWALBE.

Feltehető a kérdés, hogy milyen szempontok dominálnak a külső gumi vásárlása során? A leglényegesebb például, hogy tisztában legyünk a felhasználási területtel, a különböző típusú bringákhoz ugyanis eltérő típusú gumi is ajánlott. 

Aztán érdemes megfigyelni azt is, hogy mennyire készült strapabíró anyagból a termék, mert a minőségi darabok hosszú távon is megállják majd a helyüket. Végül a szerkezet és a mintázat is meghatározó lehet.

Kompatibilitás

Sokan még a mai napig bonyolult dolognak tekintik a kerékpárgumi méretezését, pedig valójában nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy jól válasszunk

Először is tartsd észben, hogy a kerékméret nem egyenlő a felni mérettel! A külső guminak ugyanis minden esetben a felnivel kell kompatibilisnek lennie! Akkor sem kell megijedni, ha túl sok adatot látunk a gumin, ugyanis nekünk csak két számra lesz szükségünk! Az egyik ilyen a peremátmérő, ami nem más, mint a felni peremének belső átmérője. A másik fontos adat a gumi szélessége, ehhez viszont már nem szükséges annyira ragaszkodni. 

Amennyiben szeretnél néhány minőségi darabbal gazdagodni, akkor válaszd ki a megfelelő méretű terméket külső gumi kínálatunkból, ahol többek között a Cube és a SCHWALBE márka gumijait is megtalálod!

 

Milyen egy jó külső gumi?

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik tehát egy jó külső gumi? Általában alacsony gördülési ellenállást és tökéletes tapadást biztosít a bringának. Kiemelhető még a magas szintű defektvédelem is. Speciális kialakításának köszönhetően jól bevehető a terep. 

A Cube márkanév termékei olyan minőséget testesítenek meg, amelynek köszönhetően minden kerékpárrajongó számára hosszú távú beruházás lesz a külső gumik vásárlása. Bármilyen bicajhoz is keresel gumit, nálunk megtalálod! Ráadásul különféle mintázatú darabok között válogathatsz!


 

Kerékpáros webáruház

Ma már mi sem egyszerűbb, mint online beszerezni a kerékpáros alkatrészeket, kiegészítőket! Amennyiben tanácstalan vagy bizonyos kérdésekben, látogasd meg bátran blog oldalunkat, ahol számos hasonló bejegyzés segít majd eligazodni! Természetesen, szakembereink is bármikor rendelkezésedre állnak!

Keresd fel bringás webáruházunkat, és rendelj néhány kattintással a legjobb minőségű Cube vagy SCHWALBE gumik közül! Intézd a “kerékpáros bevásárlást” otthonról, és meglátod, hogy így sokkal egyszerűbb minden! Lassan itt a nyár, elő a bringáddal, de mielőtt útnak indulnál, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy mindened megvan-e!