Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A Cube mountain bike kínálata

2019.12.04 13:24

Ha egy igazán jó hegyi kerékpáron szeretnél tekerni, akkor egy Cube mountain bike lesz a legjobb választás a számodra! Bár nem csak ebben a kategóriában, hanem minden típusú bringájánál a német brand a maximumot nyújtja, így egy Cube MTB is biztosan hosszú ideig megbízható társad lesz az utakon.

A mountain bike jellemzői

Az MTB körülbelül az 1980-as években, Amerikában jelent meg a kerékpáros kínálatban, és azóta is igen nagy népszerűségnek örvend. Ahogy az elnevezése is sejteti, elsősorban hegyi és erdős terepre, földutakra, különféle terepviszonyok legyőzésére tervezték. A megjelenés óta természetesen sokféle változáson, számos fejlesztésen mentek át ezek a bringák. 

 

Változott a súly és a gyártásnál felhasznált anyag, az alkatrészek pedig egyre nagyobb hatékonyságot nyújtanak. Vázgeometriájának és felszereltségének köszönhetően egyaránt ideális emelkedőkre és lejtőkre, vagyis megállja a helyét bármilyen körülmények között.

 

Miért a Cube a legjobb a választás?

Számos remek márka kínál mountain bike kerékpárokat. De ha egy igazán megbízható, piacvezető brandet és kiválóan funkcionáló, technológiai újításokkal tuningolt bringát keresel, akkor biztosan a Cube a legjobb választás. A német márka rendkívüli precizitással gyártja a kerékpárjait, amelyeket egyedi design és kiemelkedő minőség jellemez. A Cube folyamatos megújulásra képes, így kerékpárjai sok tekintetben megelőzik a versenytársakét.

 

Webáruházunk a Cube MTB-k széles kínálatával várja az érdeklődőket. Kollégáink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésedre. Tekintve, hogy a csapatunk többsége Cube kerékpárokon közlekedik a mindennapokban is, biztos lehetsz abban, hogy a szakértelmünk személyes tapasztalattal is párosul.

 

Cube mountain bike

A Cube MTB-k felépítésükben és felszereltségükben mind azt a célt szolgálják, hogy a bringa a terepen maximálisan megállja a helyét. De ez nem jelenti azt, hogy más körülmények között, más talajon nem nyújt jó teljesítményt. Sportos megjelenése révén nagyon népszerű ugyanis ez a típus azok körében is, akik inkább a hétköznapokban való, városi közlekedésre alkalmas bringát keresik.

 

A Cube pedig tökéletesen alkalmazkodott ehhez a trendhez, így a hobbi kerékpárosok számára létrehozta az A betűs szériát (Aim, Attention, Acid, Analog), míg - elsősorban - a profi bringások részére a Stereo, Sting vagy Reaction kerékpárokat kínálja.

 

 

Reaction - a tökéletes választás

Kerékméretet tekintve 27.5-ös és 29-es egyaránt megtalálható a kínálatunkban. Utóbbiak körében a Cube Reaction SL 2019 egy igazán profi kerékpár. Rendkívül gyors és könnyű bringa, amely felszereltségének köszönhetően bármilyen tereppel könnyen megbirkózik. A szabályozható légrugózást biztosító villa, a hirdaulikus tárcsafékek, a 2*11 sebességes XT meghajtás, a duplán húzott 6061-es alumínium csövek, a vázon belül futó bowdenek mind-mind azt a cél szolgálják, hogy ez egy igazán fürge, könnyen tekerhető, alacsony tömegű, hosszú élettartamú, precíz irányíthatósággal rendelkező kerékpár lehessen.

 

Lehetsz kezdő bringás vagy profi versenyző, egy Cube MTB biztosan hű és megbízható társad lesz az utakon, legyen szó bármilyen terepről, ugyanis mindegyiken maximálisan megállja a helyét.