Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

E-bike állami támogatással

Az E-bike (más néven: pedelec, elektromos, hybrid) kerékpárjaink nyergében úgy érezheted, mintha 20 évvel fiatalabb lennél:) Könnyedén mész fel velük az emelkedőn, akkor is, ha a túra végén kerül eléd az akadály. A hosszú túrákon is végig mosolyoghatsz, az edzettebb barátokkal is könnyedén tarthatod a tempót. Ettől függetlenül minden bringás előnye megmarad, kint leszel a természetben, több órán keresztül mozgatod az izmaidat. Aki már próbálta, tudja, hogy ennek is valós sportértéke van.

Ha munkába tekersz, akkor sem kell átöltöznöd, mert épp csak kellemesen kimelegedtél izzadás helyett.

 

Most vásárolj E-bikeot, és vedd igénybe a 90 000, vagy a 150 000Ft-os támogatást!

Itt megtudhatod, mit-mikor-miért és hogyan kell csinálnod.

 

pedálszenzoros e-bikeok megoldása egy egyszerű, régebb óta fejlesztett technika, amit ma már megbízhatóan, és kedvezőbb áron lehet gyártani. Ennek működési elve, hogy a kerékpár hajtókarján található mágneses jeladó mozgását figyeli egy érzékelő, ami működésbe hozza az elektromotort. Gyakorlatilag a pedál mozgását érzékeli. 

 

nyomatékszenzoros E-bikeok technikája a jelenlegi csúcstechnológia. A hajtóműbe épített nyomatékszenzor érzékeli a pedál tengelyére kifejtett forgatónyomatékot, és a nyomaték nagyságának megfelelően segít rá a hajtásra. Vagyis azt érzékeli, hogy milyen erővel próbáljuk taposni a pedált. A Cube e-bike-okon lévő Bosch motorok 23 szenzort tartalmaznak, és másodpercenként! 1000 mérést végez a processzor. Ettől lesz teljesen realisztikus a hajtásélmény, és 5 perc után elhiszed, hogy ez a saját erőd. 

 

Itt ki tudod kalkulálni, hogy egyes motorok és akkumulátorok milyen táv megtételére képesek.