Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Miért a CUBE kerékpár a legjobb első gyermek bringának?

2022.03.03 16:18

A bringával való első találkozás egy életre meghatározhatja a gyerek bicajozáshoz fűződő hozzáállását. A gyermekek minden porcikája nagyon érzékeny, ráadásul folyamatos fejlődésüket csak minőségi kerékpárokkal tudjuk támogatni. A gyerekkerékpárok körében például igen elterjedtek a CUBE márka termékei, amelyek speciális kialakításuknak köszönhetően végigkísérik a kicsiket az első néhány méteren. 

A következő pár sorban most megtudhatod, hogy miért érdemes már a kezdetekkor CUBE bringára beruházni, és néhány új modellel is megismerkedhetsz!

Milyen kerékpár kell a gyereknek?

A kerékpározás élménye csak akkor adható át a gyereknek, ha megfelelő járgánnyal tekerhet. Éppen ezért az ismerkedés szakaszában szülőként különféle szempontokat is figyelembe kell vennünk, mielőtt kerékpárt vennénk neki. Bringás weboldalunk világában könnyen elmerülhetsz és valamennyi kérdésedre választ kaphatsz. Ráadásul, amennyiben megtetszik valami, még SZÉP kártyával is fizethetsz!

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a megfelelő méretű bringát szerezzük be. A gyerekkerékpárokat kategorizálhatjuk életkor, testmagasság és belső lábhossz szerint is. Az életkor általában csak egy körülbelüli korcsoportot határoz meg, de nem érdemes csak erre az adatra hagyatkozni! A testmagasság és a belső lábhossz (talajtól combtőig mérve) lesznek azok az értékek, amelyek a segítségünkre lehetnek a döntés során. 

Aztán az sem utolsó, hogy megbízható márkák termékeit részesítsük előnyben, ezek ugyanis technikailag is úgy lettek összerakva, hogy jól alkalmazkodjanak a tanulási folyamathoz és persze a gyerekhez. Jó példa erre a CUBE is.

Gyerekkerékpár - Miért biztonságos és jó a CUBE kerékpár első bringának a gyereknek?

Mindenki tisztában van van azzal, hogy a kerékpározás a gyerek mozgását is fejleszti. Különösképpen jó hatással van az általános mozgáskoordinációra és az éretlen egyensúlyi reakciókra. De mi történik akkor, ha ehhez rossz minőségű bicaj társul? Nos, előfordulhat, hogy a tevékenység többet árt majd, mint használ. 

Professzionális gyerekkerékpárjaink között olyan darabokkal találkozhatsz, amelyek maximálisan a kicsi kényelmét, biztonságát és szórakozását biztosítják majd. A CUBE bicikli például tökéletes eső bringának. A német gyártó ügyel arra, hogy ezek a termékek hibátlanok legyenek. Esetükben a váz, a kormány kialakítása a megfelelő tartást adja a gyereknek, a fékrendszer és a teleszkópok pedig a biztonságos és hatékony közlekedésben segítenek a gyermeknek. 

 Új CUBE gyerekbiciklik

A CUBE ELLA 200 teljes hosszúságú sárvédőkkel, erős csomagtartóval és dinamós világítással van ellátva. 7 sebességes Shimano váltórendszere a gyermek kezébe helyezi az irányítás, ugyanakkor a kontrollban a professzionális, kicsiknek készült fékkarok segítenek. Ez a speciális gyerekbringa hőkezelt alumínium vázzal, különleges hajlított alcsővel is rendelkezik, amelynek hála a szerkezete összhangban lesz a gyerek súlyával. Ezen a darabon minden nagyszerű túrafelszerelés megtalálható, amire útjaink során szükségünk lehet. 

A CUBE ELLA 200 csak egy a sok minőségi gyerekbicikli közül, érdemes még szemügyre venned a CUBE ACID 200, a CUBE CUBIE 160 vagy akár a CUBE CUBIE 120-as modelleket is! 

Ne feledd, egy gyerekbicaj kiválasztása nem kis odafigyelést igényel, de szerencsére kínálatunkban valamennyi korosztályba tartozó lurkó megtalálja majd, amit keres!