Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Cube cross trekking kerékpárok

2019.10.28 12:55

Tapasztalt bringások szemöldöke feltehetően nem szalad fel, ha meghallják azt a kifejezést, hogy Cube cross trekking kerékpár. De a laikusok kedvéért tegyük azért tisztába, hogy milyen bringákról is van szó valójában.

Cube cross trekking kerékpárok

Tapasztalt bringások szemöldöke feltehetően nem szalad fel, ha meghallják azt a kifejezést, hogy Cube cross trekking kerékpár. De a laikusok kedvéért tegyük azért tisztába, hogy milyen bringákról is van szó valójában.

Cross trekking kerékpár jellemzői

A cross trekking kerékpárok valójában a trekking, azaz túra biciklik lecsupaszított verziói. Vagyis nincsenek felszerelve a trekkingre jellemző túraelemekkel, úgy mint csomagtartó, kitámasztó, sárvédő. Hibrid felépítésű biciklik, amelyek egyesítik a túrakerékpár és az MTB jellemzőit.

 

Ideális ez a kerékpár típus mindazok számára, akiknek fontos a kényelem, és főként vegyes terepen, sportolás céljából tekernek. Éppen ezt a cél szolgálja a 28”-as átmérőjű kerékmérete, vastagabb külső gumija, illetve vegyes terepre tervezett gumiköpeny mintázata is, amelyek révén a hajtáshatékonyság jelentősen nagyobb, a gördülési ellenállás pedig kisebb egy MTB-vel szemben.

 

További főbb jellemzői a kényelmes vázgeometria, az első teleszkóp, a kényelmes tekerőpozíció, a hatékony V-fék, az egyedi színvilág, valamint, hogy igény esetén képes a további kiegészítők befogadására.

 

Mitől több a Cube más gyártóknál? 

A Cube trekking szériájának elsődleges funkciója a hosszú távú, de mégis kényelmes tekerés biztosítása. Ezen belül a cross trekking a sportosabb ágazatot képviseli. Nem titok, hogy a dolgozóink többsége elkötelezett híve a Cube márkának, éppen ezért található meg webáruházunkban a legnagyobb Cube kínálat. A német márka ugyanis maximálisan megbízható, folyamatos megújulásra képes, így megérdemelten piacvezető a kerékpárok világában.

 

A legújabb, 2019-es Cube kerékpárok között ugyanúgy megtalálhatóak a kínálatban a különféle kényelmi funkciókkal ellátott trekking bringák (Kathmandu, Touring, Travel széria), mint a lecsupaszított Cube cross trekking kerékpárok (Nature, Cross modellek), amelyeket igény szerint szerelhetünk fel kiegészítőkkel.

 

Cube cross trekking kerékpár választás

Ha felmérted, hogy a te kerékpározással szembeni elvárásaidat és igényeidet leginkább egy cross trekking bringa tudja teljesíteni, az első és egy igen nehéz lépéssel közelebb vagy a célhoz. Ezt követően ki kell választani a megfelelő méretű vázat, amelyet alapvetően a testmagasságod határoz meg. 

 

A Cube Nature Allroad 2019 rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyek révén egy bringa igazán kiemelkedő cross trekking kerékpárrá válik. Ötvözi a vidéki szabadságérzetet a városi mobilitással. Biztonságos, könnyen kezelhető, rendkívül stabil járgány. Modern váz, duplán húzott alumínium csövek, vázon belül elvezetett bowdenek, könnyen cserélhető váltófül, valamint könnyed és pontos váltásteljesítmény jellemzi.

 

Hasonlóképpen telitalálat a Cube Cross Pro Trapeze 2019, amelynek váza olyan technológiákat ötvöz, amelyek a magasabb árkategóriájú bringákra jellemzőek elsősorban. Főbb jellemzői a rafinált integrálású sárvédő és csomagtartó rögzítési pontok, irányíthatóságot javító tapered fejcső, belső kábelvezetés, könnyű váltásteljesítmény és duplán húzott alumínium csövek.

 

A trekking biciklik sportos változatát képviselő cross trekking kerékpárok ideálisak vegyes terepen való, hosszabb távú tekerésre is. A trekking bringákhoz képest a lecsupaszított járgányok éppen ezen tulajdonságainak köszönhetően igazán egyedivé varázsolhatóak és a saját igényeinkre szabhatóak.