Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Csomagtartóra szerelhető biciklis táska

2019.06.12 11:58

Manapság a biciklis táska, közülük is talán a csomagtartóra szerelhető típus már nélkülözhetetlen kellék akár a legrövidebb távokra is. Ha csak a sarokig is tekerünk el, akkor is mindenképpen szükségünk lesz lakáskulcsra, telefonra, esetleg pénztárcára. De még ha sikerül is ruhánk zsebébe mindent elrejteni, sajnos nem biztos, hogy minden tárgy meg is érkezik A-ból B-be, mert könnyen előfordulhat, hogy kiesik valami a zsebeinkből.

Szerencsére van megoldás, mégpedig a biciklis táskák, amelyek számos verzióban kaphatóak már.

A biciklis táskák típusai

A biciklizéshez használható táskákat alapvetően aszerint kategorizáljuk, hogy a kerékpár melyik részére rögzíthető a táska. Ezek alapján megkülönböztetünk váztáskákat, nyeregtáskákat, kormánytáskákat, csomagtartóra rögzíthető táskákat és biciklis hátizsákokat.

Az ideális táska egyén- és alkalomfüggő, ugyanis különféle célokra különféle táskák ajánlottak. Webshopunk széles kínálatából tudtok válogatni, szakértő kollégáink pedig bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen segítenek.Biciklis táska csomagtartóra


A táskáknak ez a típusa azért is ideális választás, mert kisebb és nagyobb távok esetén is használható, elfér benne minden szükséges felszerelésünk. Így ingázáshoz is tökéletes opció, de ugyanígy kielégíti az igényeket egy kerékpáros túrázás alkalmával is. Egyáltalán nem zavar a tekerés közben sem, valamint könnyen rögzíthető. Egy mozdulat, és már fel- és leszerelhető a táska, így nem kell sokat bajlódni a rögzítésével.


Gyermekek részére is ideális, mert még ők is rendkívül könnyen tudják egyedül is kezelni. Természetesen ennek a táska típusnak feltétele, hogy a kerékpáron legyen csomagtartó, amire rögzíthetjük a táskát. Amennyiben kerékpárodon még nincs csomagtartó, szerezd be minél előbb honlapunkról!

Kormánytáska

Ideális választás, ha csak alkalmanként, rövidebb távokra megyünk bicajozni. Előnye, hogy a táska szem előtt van, így tudunk figyelni értékeinkre akár a piros lámpánál állva is, de könnyen hozzájuk is férünk, például ha tekerés közben csörög a telefonunk, vagy készítenénk gyorsan egy fényképet.Váztáska

A kormánytáskához hasonlóan rövidebb utakra való táska, méretéből adódóan. Szintén nem korlátoz minket a tekerés közben, és könnyen hozzáférünk.

 

Nyeregtáska

Nagyságát tekintve leginkább a kormánytáskához hasonlítható, és ugyanúgy nem zavar minket menet közben. Ellenben tekerés alatt nem igazán nyitható vagy csukható, így főleg csak megálláskor tudunk belőle kivenni bármit is. Tökéletes megoldás lehet erre az online áruházunkban is elérhető Zefal Z Light nyeregtáska.Hátizsák

Ennek a kiválasztása talán a leginkább időigényes feladat, ugyanis itt fontos szerepet játszik a kényelem és persze az egyéni ízlés is. A hátizsák esetében elengedhetetlen, hogy ne gátoljon minket a biciklizés során. A kiválasztásnál mindenképpen legyen szempont a vízlepergető hatás is, mert így a ruháinkat is biztonságban tudhatjuk útközben még egy esetleges zápor esetén is.

 

Számos verzióban kaphatóak nálunk a fenti táskák, kollégáink pedig készséggel állnak rendelkezésetekre.

 

Tipp:

A csomagtartóra rögzíthető biciklis táska azért is kiváló választás, mert rövid és hosszú kirándulások alkalmával is tökéletes megoldás. Minden elfér benne, és emellett még könnyen is rögzíthető a kerékpárra. Ha pedig minden szükséges dolgot bepakoltunk, akkor kezdődhet a túra!