Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Akciós Elite görgők!

2017.10.16 09:17

A kiváló egészség átlagosnál nagyobb erőfeszítést kíván! Legyél Te is Elite!

Elég volt a zsúfolt Spinning termekből? Szomorúan állsz az ablak előtt, mert nem tudsz a nyakig érő hóban, jeges úton tekerni? Gondolkoztál már rajta milyen jó lenne otthon edzeni?

 

Vidd haza az edzést a téli időszakban! Mi a recept? Egy darab meleg szoba, egy darab kerékpár, egy szett ELITE edzőgörgő, és két evőkanál elszántság! Egyszerű és finom!

Most segítünk Neked mindenben, ami egy jól eső otthoni kerékpáros edzés kivitelezéséhez szükséges.

 

Mi az a görgőzés?

A hideg időjárás és a korai napnyugta valamelyest korlátozza a kerékpáros edzések lehetőségét, ellenben a kinti edzéseket bent a szobában is el tudjuk végezni, ha rendelkezésükre áll egy edzőgörgő. Ezt teszi majdnem minden kerékpáros, sokan közülük erre a célra az olasz Elite kiváló görgős edzőgépeit részesítik előnyben.

 

Nézzük meg közelebbről!

A kerékpárosok többsége a szobabiciklivel szemben a görgőt választja, mert így saját kerékpárján tud edzeni, nem kell átszoknia egy másik bringára, ugyanazzal a hajtókarhosszal, nyeregmagassággal, kormánybeállítással tud edzeni, mint nyáron. A kerékpárt a hátsókerék gyorszárján keresztül fixen tartó, ú.n. „fixgörgőknek” két fő csoportja létezik: hidraulikus és mágneses elven működők. A levegőben lévő hátsókereket vagy egy hidraulika- vagy egy mágnesfékes henger lassítja, a görgőkön az ellenállást ennek erősségének állításával és a kerékpár váltóinak használatával lehet változtatni. A hidraulikus ellenállás realisztikusabb érzést nyújt, amíg a mágneses erősebb, tágabb határok között állítható ellenállásával jeleskedik.

 

Vegyünk egy példát:

 

Az ELITE QUBO HYDROMAG forradalmi módon kombinálja a hidraulikus és mágneses elven működő ellenállást. Bizonyos edzéstípusokhoz a nagy pedálfordulatos, ú.n. pörgetős üzemmód passzol, de az az ú.n. erőedzésekhez ellenállás többlet mágnesfékezéssel növelhető. Ugyancsak innovatív módon a QUBO HYDROMAG érzékeli a kerékpáros testtömegét, és e szerint állítja az induló ellenállást. Ráadásul a kerékpár állványban elfoglalt helyzete nem teljesen fix, az általa biztosított, kontrollált mozgás visszaadja a szabadtéri kerékpáros élményének egy részét. A 45 mm átmérőjű Elastogel henger csendes működést tesz lehetővé, kiváló tapadófelületet biztosít. A kerékpár a QUBO HYDROMAG-ban könnyen rögzíthető, állítgatás nélkül egy-két percen belül az edzés elkezdhető. Összehajtva a görgő rendkívül kis helyen tárolható, vagy éppen versenyre szállítható.

 

Mi az ajánlat? Nézd csak!