Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A legfontosabb kerékpár-kiegészítők

2020.07.23 14:30

Minden kerékpáros életében eljön az a pillanat, amikor átértékeli bringája felszereltségét, vagy éppen rádöbben, hogy szüksége van valamire egy hosszabb biciklitúra előtt. A kerékpár-kiegészítők segítenek megoldást találni ezekre a helyzetekre és teljessé tenni bringás szetted. A következő pár sorban most ezen kiegészítők hasznáról olvashatsz bővebben.

A kerékpárosok élete

A bringás élet előnyei végtelenül sorolhatóak lennének. Egyrészt kényelmes és gyors közlekedési forma, másrészt kiemelten jótékony hatással van a szervezetünkre is. Sokan még csak elképzelni sem tudják az életüket tekerés nélkül, így azt kell, hogy mondjuk, hogy a biciklizés már-már egy életforma. Azok, akik előszeretettel tekernek a hétköznapokban is, magától értetődő, hogy egy mindig jól felszerelt bringával közlekednek. Ezek a kiegészítők nemcsak a műszaki felkészültséget, de a biztonságot is garantálják.

Amennyiben még kezdő kerékpározónak számítasz, akkor sem kell aggódnod, hiszen kerékpár-orientált weboldalunkon a biciklizéssel kapcsolatos minden kérdésre választ találhatsz. Egyszerűen, online terepről válhatsz a téma szakértőjévé, így akár azon nyomban rendelhetsz is.

Hasznos kerékpár-kiegészítők

Minden kerékpáros életében jól jönnek azon kerékpáros kiegészítők, amelyek némelyike talán nélkülözhető, de kétségkívül egyben hasznosnak bizonyul. Sőt, néha egyenesen “életmentőek” is tudnak lenni. Minőségi kerékpár-kiegészítőink között valamennyi kategória közül válogathatsz!

Ide tartoznak a szállítás vagy a kerékpárápolás kellékei, de a kerékpáros utánfutó, a kitámasztás, a csengő vagy az edzőgörgő is. Megemlíthető még a kulacstartó, a lakat, a pumpa, a sebességmérő vagy a táska és a telefontartó is. Azonban akad néhány

termék, amelyek közvetve vagy közvetett módon a biztonságos tekerést szolgálják. Ilyen például a bicikli alapvető felszereltsége; mint a kormányzás eszközei, a csomagtartó, a sárvédő, a világítás kellékei vagy a gyerekülés.

“Létfontosságú” kiegészítők

Néhány biciklis kiegészítő valójában létfontosságúnak minősül. A kerékpáros gyerekülés is ilyen, ami a gyermek szállítását és biztonságát egyaránt támogatja. Ezekből különböző típusú darabok vásárolhatók; mint amilyen az elöl, hátul vagy a vázra rögzíthető típus.

Aztán ott van a sárvédő, ez igazából a megjelenésed megmentője, hiszen óriási haszna van akkor, ha nem szeretnél háttól-nyakig sárban úszkálni. Előfordul néha, hogy az időjárás kellemetlen terepet idéz elő, így ha új sárvédőt szeretnél, ez is megoldható pár kattintással.

Végül, de nem utolsósorban a kormányzás modern kiegészítői sem hagyhatóak ki a felsorolásból. A városi közlekedéshez és a túrázáshoz is szükséges a tükör, ami gyakorlatilag a kerékpározás visszapillantójaként funkcionál. Nagyban megkönnyíti útjainkat, mivel segít, hogy jobban belássuk a terepet, és ezáltal elkerülhetjük a baleseteket. De kiemelhetjük még a kormányszarv, a bandázs vagy a markolat egyedi darabjait is a kormányzás termékei közül.