Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A Cube női kerékpárokról

2019.10.24 12:11

A Cube női kerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a bicikliző hölgyek körében. Ráadásul megérdemelten, mert a Cube kerékpárok minőségileg kifogástalanok és megbízhatóak. A német gyártó elsődleges célja ugyanis, hogy a nemzetükre jellemző precizitás és minőség visszaköszönjön termékeiken.

Szakembereink szinte kivétel nélkül elkötelezett hívei a Cube márkának, így nem csak szakértelmükkel, hanem saját tapasztalattal is tudnak segíteni a választásban. 

 

Cube női kerékpárok

Cégünk és a Cube is gondol a sportos nőkre, így nekik is kínálunk termékeket széles választékban. A Cube női kerékpár több típusa is megtalálható a kínálatunkban. A hölgyek válogathatnak az összteleszkópos, országúti és a mountain bike kerékpárok között. 

 

Cube női bringák fajtái

  • összteleszkópos kerékpár

Még a legnagyobb hegy is könnyen legyőzhető egy Cube összteleszkópos bringával. Felszereltségében és jellemzőinek köszönhetően tudásban és kényelemben egyaránt a maximálisat tudja nyújtani.

A kategória egyik kiváló képviselője a Cube Sting WS 140  HPC RACE 2019, ugyanis remek társ a hosszú hegyi kerékpár túrákon. Irányíthatósága biztonságos és könnyű, a karbon váz pedig több méretben is elérhető, így minden hölgy megtalálhatja a számára ideálisat.

 

  • országúti kerékpár

Ez az elsősorban sportolásra kifejlesztett bicikli típus alapvető célja a lehető leggyorsabb tekerés és váltások biztosítása. Így nagy nyomású, mégis vékony, de nagy átmérőjű kerekekkel rendelkezik. Az országúti kerékpárokra jellemző testhelyzet miatt koskormánnyal felszereltek, így csökkentve a légellenállást.

Ebben a típusban remek választásnak számít a Cube Axial WS Pro Disc 2019. Már a White  ‘N’ Berry fantázianévre hallgató színe is kifejezetten csajos. Jellemzői révén ideális partner lehet hosszú tekerésekhez. A Cube a gyártáskor szem előtt tartotta, hogy a kerékpár karbantartási igénye minimális legyen, hiszen mégiscsak hölgyeknek készült. A vázon belül elvezetett bowdenek révén pedig meg is valósul mindez. 

 

  • mountain bike

Különleges vázgeometriájának köszönhetően a Cube mountain bike kerékpárok tökéletesen alkalmasak különféle terepviszonyokra, így ideálisak hegyi utakra vagy erdős területekre egyaránt. De ugyanúgy alkalmasak városi közlekedésre is.

A fajtán belül egy kiváló opció lehet a Cube Access WS Race 2019, amelynek legfőbb jellemzői a maximálisan megbízható alkatrészek, a könnyű vázszerkezet és irányíthatóság. Szintén a hölgyekre gondolva, a vázon belüli bowdenekkel látták el ezt a típust is, valamint a falvastagságoknak és csőátmérőknek, illetve a 27,2 milliméteres nyeregcsővének köszönhetően a kényelmet is igyekszik maximalizálni, ezáltal a hosszabb tekerések sem annyira megterhelőek. Egy tökéletes bringa a határaid feszegetésére és a kalandozásra.

 

Miért érdemes Cube kerékpárt választani? 

Számos előnye van a Cube kerékpároknak, de a legfontosabb talán a német gyártóra jellemző maximális precizitás és megbízhatóság. Egy igazán időtálló, mégis állandó megújulásra képes márka, amelynek kerékpárjai között mindenki megtalálhatja az igényeit kielégítő járgányt.

 

A nők is megérdemlik a legjobbat, ezért is alkotta meg a Cube a női kerékpárjait. A megfelelő társ kiválasztása pedig nem csak a magánéletben fontos, hanem a sportban is. Találd meg te is a számodra ideális partnert a hegyi túrákhoz vagy csak a hosszabb erdei tekerésekhez, és legyen a kerékpározás igazi élmény!