Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A Cube kerékpár története

2019.05.28 10:34

Hozzáértő bringások elismerően bólogatnak a Cube kerékpár kifejezés hallatán, ők pontosan tudják, hogy mit is takar ez a márkanév, de vajon ismerik a Cube kerékpár történetét is? Azért a laikusok kedvéért tegyük tisztába, hogy miről is van szó pontosan.

A Cube egy német kerékpárgyártó vállalat. Alapítója Marcus Pürner, aki az első kerékpárt édesapja asztalosműhelyében gyártotta még 1993-ban, mindössze 50 négyzetméteren. Ma már ennek a négyszázszorosán zajlik a gyártás, főként Európa számára. Az ideális név kiválasztása elég nehézkesnek bizonyult, végül harmadik nekifutásra, Marcus feleségének hála megszületett a Cube márkanév.


Precíz, mégis gyors gyártás

Elsősorban országúti, túra, városi, hegyi és gyermek kerékpárokat gyárt a cég. A gyártást rendkívüli precizitás jellemzi. Mindemellett azonban óriási tempót is diktál a vállalat, ugyanis mindössze fél percenként kerül bedobozolásra egy normál kerékpár, és másfél percenként pedig egy úgynevezett speciális bicikli, mint például a trekking vagy hybrid kerékpárok. Utóbbiak szerelése ugyanis kicsit több időt vesz igénybe a kiegészítő alkatrészeknek köszönhetően. Naponta 3-4000 kerékpár gyártásáról beszélhetünk, mindez pedig óriási szakértelemmel is zajlik. A minőségre rendkívüli módon odafigyelnek a gyártás minden mozzanatában, az első pillanattól kezdve egészen az utolsóig.

A Maxbike-nál hosszú évek óta forgalmazunk már Cube kerékpárokat, amelyek jogosan töltenek be piacvezetői szerepet. Ez az a márka, amely folyamatosan képes a megújulásra, egyedi designja figyelemre méltó, élen jár a technikai újításokban. Megérdemelten csúcsmárka a kerékpárok világában. Webáruházunkban nem csak a német gyártó kerékpárjai közül válogathatsz, hanem megtalálsz mindenféle szükséges alkatrészt is akár, legyen szó kulacsról, sárvédőről vagy egyéb kiegészítőkről.Kerékpározás amatőr sportolóként – a Cube bringa tökéletes választás


Ha a kerékpározás a hobbid, vagy akár amatőrként űzöd ezt a sportot, egy Cube kerékpár ideális választás lehet számodra. Munkatársaink szakértelmükkel készséggel állnak rendelkezésedre, hogy kiválasszátok számodra az ideális kerékpárt, amelyen élmény lesz a tekerés. Tökéletes választás lehet számodra egy Cube országúti kerékpár, amely egy kimondottan sportolásra kifejlesztett típus. Felépítésük ennek megfelelően a minél gyorsabb tekerés elérését szolgálja. A minél kisebb súlyú kerékpárok kifejlesztésében a Cube vezető szerepet tölt be, 2019-es modelljei között már találhatsz mindössze 6.8 kg súlyú bicajt is.


cube road bike

Maxbike és a Cube kerékpárok

A német gyártó precizitását, megbízhatóságát, ezáltal a márka minőségét ismerve, valamint szakmai tapasztalatunkra támaszkodva webáruházunk fő profilja a Cube kerékpárok forgalmazása. A Maxbike egy fizikailag is létező kerékpárüzlet, vagyis a honlapunkon látható készlet valós és maximálisan minőségi, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt terméked minden elvárásodnak megfelel majd. Profi szakembereink segítenek, ha elakadsz, vagy bármilyen kérdésed merülne fel.Nézz szét gazdag árukínálattal rendelkező webáruházunkban és keresd a méltán népszerű, minőségileg kifogástalan Cube kerékpárokat és kiegészítőket! Akár csak hobbiból tekersz, akár amatőr sportolóként használod a kerékpárodat, hidd el, hogy a minőségre érdemes áldozni! Ne sajnáld az időt, energiát és a pénzt, ismerve a Cube kerékpár történetét egy ilyen termék hosszú távú befektetés! Találd meg a számodra ideális modellt, és kezdődhet a biztonságos, élménydús bringázás!