Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A Cube bicikli fajtákról

2019.09.12 11:54

A profi, valamint a lelkes amatőr kerékpárosok számára sem ismeretlenek a Cube bicikli fajták. Azoknak azonban, akik még nem ismerik jól ezt a márkát, mindenképpen érdemes tájékozódni, mert mégiscsak egy maximális minőséget képviselő, piacvezető márkáról van szó.

Mi az a Cube?

A Cube egy német vállalat, amely kerékpárok gyártásával foglalkozik már 1993 óta. Alapítója Marcus Pürner. Főként hegyi, városi, túra, gyermek és országúti kerékpárokat gyárt a cég, amelyet elsősorban egyedi design, állandó megújulás és óriási precizitás jellemez. 

 

A rendkívül alapos munkavégzést úgy tudják garantálni, hogy a gyártás minden mozzanatát maximális odafigyeléssel végzik. Megérdemelten piacvezető csúcsmárkának számít tehát a Cube napjainkban.

 

Cube biciklik cégünk kínálatában 

Cégünk már évek óta foglalkozik Cube kerékpárok forgalmazásával, ugyanis a Cube név a kerékpárok világában vezető márkának számít, mert a német gyártót a precizitás mellett a megbízhatóság is jellemzi. 

 

Éppen ezek miatt annyira elkötelezett cégünk és a legtöbb kollégánk is a Cube kerékpárok mellett, amelyeknek gazdag választéka található meg a kínálatunkban.

 

Cube bicikli fajták

Hiába gyárt többféle kerékpárt is a Cube, ez nem megy egyik típus esetében sem a minőség rovására, hiszen minden egyes kerékpár megtervezését és összeállítását rendkívül nagy odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel végzik.

Éppen ezért minden Cube bicikli típus megbízható termék és abszolút hosszú távú befektetés.

 

 

Gyerek bicikli

Mindig is nagy hangsúly fektetett a gyártó a gyermek kerékpárjaira, évről évre követik a technológiai fejlődést a gyermekek számára készülő bringái is. 2019 különösen színes és különleges kerékpárokkal várta a gyermekeket. A különféle színekben kapható Cube Cubie 120 Walk 2019 például a legkisebbek számára készült, hogy ők is igazán minőségi kerékpárt hajthassanak.

Elektromos kerékpár

Egyre kiemeltebb helyen szerepelnek a Cube listáján is az elektromos kerékpárok, mert errefelé halad a jövő technológiája. A Cube Cross Hybrid One 500 elektromos kerékpár például egy minden csúcstechnológiával felszerelt bicikli.

Összteleszkópos kerékpár 

Kényelemben és tudásban is a legnagyobbat nyújtja egy Cube összteleszkópos kerékpár, amely minden felhasználási szintet képes kiszolgálni, a hobby kerékpárost és a versenybringást egyaránt.

 

Országúti bicikli 

A Cube országúti bringái a fejlesztéseknek köszönhetően maximálisan kielégítik az igényeket, amelyet ezzel a fajta biciklivel szemben támasztanak, akár a kezdő versenykerékpárosok, akár a versenyzők.

 

 

Városi bicikli

A Cube városi kerékpárjain biztosan te lehetsz a legvagányabb bringás. Megnyerő megjelenés, praktikum, kényelem… és ez még csak néhány pozitívum, ami ezeket a kiviteleket jellemzi.

 

Mountain bike

A Cube különböző felhasználási terepre is gyárt mountain bike-ot, így képes kielégíteni a kezdők és a profik igényeit egyaránt.

 

Trekking kerékpár

A Cube trekking kerékpárjai maximálisan a kényelmet szolgálják, a Cube Touring Exc 2019 modell például már csak épphogy nem hajtja saját magát.

 

A Cube nem elégszik meg az adott pillanatban tökéletessel, mindig képes a megújulásra úgy, hogy ismét a maximumot tudja nyújtani. Ezért lenyűgöző ez a márka, amely nem véletlenül piacvezető a kerékpárok világában. Minden kategóriájában évről évre bővül a kínálata, amelyben garantáltan minden korosztály és minden kerékpáros megtalálja a számára legideálisabb bringát.


Böngészd át a kínálatot, és választ ki a számodra legtökéletesebb modellt!