Menü

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UpRide 599

Ár:
74.990 Ft
69.990 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: TH599001
Elérhetőség: Német raktárban
Várható szállítás: 2021. augusztus 20.
A Thule Upride
Szín
Fekete/Ezüst
Méret
Univerzális

Leírás

A Thule új kerékpártartója az UpRide megfelel még azon kerékpárosok igényeinek is, akik kényesen ügyelnek arra, hogy kerékpárjuk szállítás közben extra védelmet élvezzen, és emellett a gyors és könnyed felszerelést is fontosnak tartják. Az új, tetőre szerelhető tartó védi a kerékpárvázat és szinte bármilyen geometriával rendelkező kerékpár felszerelést lehetővé teszi anélkül, hogy az első kereket el kellene távolítani a vázból.

A Thule UpRide úgy lett megtervezve, hogy biztonságosan megragadja a kerékpár első kerekét, míg a hátsó kereket a már jól ismert racsnis heveder rögzíti a keréktálcán.  A kerékpártartónak nincs olyan egysége, ami érintkezne a vázzal, így karbon vagy más kényes anyagból készült váz esetén ideális választás. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően gyakorlatilag minden stílusú, vázméretű, kerékpár felszerelhető rá, függetlenül a fékrendszer vagy a teleszkóp/rugóstag típusától. Felszerelhető kerékméretek: min. 20”-max. 29” a felszerelni kívánt kerékpár maximális tengelytávja: max. 1280 mm lehet. Az alap szettre felszerelhető maximális gumiszélesség: 3” (egy külön megvásárolható adapter segítségével akár 5” is lehet). Maximum, 20 kg-ig terhelhető.

A kerékpár felszerelése nagyon gyors, egyszerű, és kivételesen biztonságos. Kialakításának köszönhetően az autó tetejének jobb vagy bal oldalára is szerelhető. Minden kezelő szerv az autó tetejének síkjában helyezkedik el, így kényelmesen használható. Lopás ellen is védelmet nyújt, mivel a tartó a tetőcsomagtartóra zárható és a bringa, egy beépített sodronyzár segítségével, az UpRight tartóra zárható.

A kerékpártartó a forgalomba kerülés előtt számtalan teszten ment keresztül a THULE saját fejlesztő központjában. Teljesítette a City Crash tesztet, de vizsgálták, hogy mennyire áll ellen az extrém felhasználásnak, a forróságnak, hidegnek, párának, napsugárzásnak és a kemikáliáknak. A fejlesztők a való életben is tesztelték nem csak a laboratóriumban, így bizton állíthatjuk, hogy egy biztonságos, könnyen használható, tartós terméket fejlesztettek nekünk.


Forrás: Youtube - Hekki Kft.

Paraméterek

Szállítható kerékpárok száma 1 kerékpár
Felszerelés helye Tetőre
Gyártó Thule
Nincs közvetlen érintkezés a vázzal, egy speciális kampó az első kereket ragadja meg és rögzíti.
Alkalmas karbon kerékpárok szállítására
Jól átgondolt tervezés révén speciális vázgeometria esetén is használható. A szerelést nem akadályozza a hátsó rugóstag vagy a kulacstartó.
Egyszerű csatlakozóelemek miatt egyszerűen átalakítható a tartó jobb vagy bal oldali használathoz.
A racsnis hátsó heveder biztonságosan tartja a hátsókereket a dedikált tálcában.
Felszerelhető kerékméretek min. 20”- max. 29”, maximális gumiszélesség 3” (egy külön megvásárolható FatBike adapter segítségével akár 5”-os gumimérettel rendelkező gép is felszerelhető)
Maximális terhelhetőség 20 kg.
A kerékpártartó a csomagtartóra zárható, és a bringa - egy beépített sodronyzár segítségével - rázárható az UpRight tartóra.
Terhelhetősége 20 kg
Méretei 163 x 31,5 x 10,5 cm
Súlya 7,7 kg
Carbon váz kompatibilitás
Egykulcsos rendszerrel kompatibilis
Színe Aluminíum
Gyártási cikkszám 599

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!