Menü

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE ProRide 598 Fekete

Ár:
56.990 Ft
50.990 Ft
Kedvezmény: 11%
Cikkszám: TH598002
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. augusztus 24.
Mit jelent a termékeknél az "Azonnal szállítjuk!" és a "Rendelhető" státuszok? Az "Azonnal szállítjuk!" azt jelenti, hogy az adott termék van készleten, így megrendelést követően 1-3 munkanapon belül kézhez kaphatod a csomagod. A "Rendelhető" státuszban lévő termékek hosszabb rendelési idővel német nagykereskedésből berendelhetőek. Átlagosan 1-3 hét a rendelési idő ebben az esetben. Ezen termékek esetén írj e-mailt az info@maxbike.hu-ra, hogy bővebb tájékoztatást kaphass!
Szín
Fekete
Méret
Univerzális
Menny.:

Leírás

 

Videó forrása: ThuleBringYourLife Youtube

Paraméterek

Szállítható kerékpárok száma 1 kerékpár
Felszerelés helye Tetőre
Gyártó Thule
A Thule tetőre szerelhető kerékpártartói közül az egyik leggyorsabban és legkényelmesebben szerelhető típus, olyan kerékpárokhoz, melyek súlya nem haladj meg a 20 kg-ot.
Felszereléskor a kerékpár automatikusan pozícióba áll, köszönhetően a kerékpártartó és a kerékrögzítő tálca különleges formájának.
Gyors és könnyű kerékpár felszerelés, a nyomatékhatárolós vázrögzítő gomb segítségével, ami a nem kívánt túlhúzást akadályozza meg, így mindig megfelelő erővel és helyesen tudjuk rögzíteni a kerékpárvázat.
Felszereléskor a széles rögzítő pofa puha gumibetétje körbeöleli a vázat, így akadályozva meg a nem kívánt elmozdulást és az ebből eredeztethető vázsérülést.
A megnövelt méretű rögzítő pofa még biztosabbá tette a kerékpár rögzítését.
Az új típusú keréktálca stabilabban rögzíti a kerekeket köszönhetően az új formának és a kerékhevederek újszerű elhelyezkedésének (diagonális).
Könnyű szerszámmentes rögzítés.
Alkalmas FatBike szállítására is, ha a kereke 3 - 5" méretű, szükség lehet a TH598-1 adapterre.
Maximálisan 20 kg-os kerékpár szállítható a kerékpártartón.
A kerékpár a tartóhoz és a kerékpárszállító csomagtartóhoz zárható.
T-adapterek a kerékpártartó dobozában megtalálhatók, Thule WingBar, WingBar EDGE és SlideBar aluminíum rúdakra való rögzítéshez.
Thule SquarBar acélrúdra a TH889-5 adapterszettel lehetséges (opcionálisan vásárolandó).
Teljesítik a City Crash és a TÜV-GS szabványokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!