Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

thule,kerékpártartó,TH598001
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE PRORIDE 598
57 990 Ft

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE PRORIDE 598

thule,kerékpártartó,TH598001
thule,kerékpártartó,TH598001
thule,kerékpártartó,TH598001
Mit jelent a termékeknél az "Azonnal szállítjuk!" és a "Rendelhető" státuszok? Az "Azonnal szállítjuk!" azt jelenti, hogy az adott termék van készleten, így megrendelést követően 1-3 munkanapon belül kézhez kaphatod a csomagod. A "Rendelhető" státuszban lévő termékek hosszabb rendelési idővel német nagykereskedésből berendelhetőek. Átlagosan 1-3 hét a rendelési idő ebben az esetben. Ezen termékek esetén írj e-mailt az info@maxbike.hu-ra, hogy bővebb tájékoztatást kaphass!
Méret
Univerzális
Cikkszám
598001
57 990 Ft
Részletek

 

Videó forrása: ThuleBringYourLife YoutubeA Thule tetőre szerelhető kerékpártartói közül az egyik leggyorsabban és legkényelmesebben szerelhető típus, olyan kerékpárokhoz, melyek súlya nem haladj meg a 20 kg-ot.
Felszereléskor a kerékpár automatikusan pozícióba áll, köszönhetően a kerékpártartó és a kerékrögzítő tálca különleges formájának.
Gyors és könnyű kerékpár felszerelés, a nyomatékhatárolós vázrögzítő gomb segítségével, ami a nem kívánt túlhúzást akadályozza meg, így mindig megfelelő erővel és helyesen tudjuk rögzíteni a kerékpárvázat.
Felszereléskor a széles rögzítő pofa puha gumibetétje körbeöleli a vázat, így akadályozva meg a nem kívánt elmozdulást és az ebből eredeztethető vázsérülést.
A megnövelt méretű rögzítő pofa még biztosabbá tette a kerékpár rögzítését.
Az új típusú keréktálca stabilabban rögzíti a kerekeket köszönhetően az új formának és a kerékhevederek újszerű elhelyezkedésének (diagonális).
Könnyű szerszámmentes rögzítés.
Alkalmas FatBike szállítására is, ha a kereke 3 - 5" méretű, szükség lehet a TH598-1 adapterre.
Maximálisan 20 kg-os kerékpár szállítható a kerékpártartón.
A kerékpár a tartóhoz és a kerékpárszállító csomagtartóhoz zárható.
T-adapterek a kerékpártartó dobozában megtalálhatók, Thule WingBar, WingBar EDGE és SlideBar aluminíum rúdakra való rögzítéshez.
Thule SquarBar acélrúdra a TH889-5 adapterszettel lehetséges (opcionálisan vásárolandó).
Teljesítik a City Crash és a TÜV-GS szabványokat.

Adatok
Gyártó
Thule
Szín
Fekete
Szállítható kerékpárok száma
1 kerékpár
Felszerelés helye
Tetőre
Kedvezőbb árért
Eredeti szülő
598001
Cikkszám
598001