Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
4 990 Ft - 7 190 Ft
Gyártó
Szín

Bandázs

 

A kormányra ragasztható bandázsok kényelmesebbé teszik a kormány fogását, valamint elegáns külsőt kölcsönöznek a kerékpárnak.

 


6termék 16

Bandázs

A bringások tisztában vannak azzal, hogy minden alkatrésznek megvan a maga feladata és azzal is, hogy nélkülük kicsit nehéz lenne a tekerés. A bringa megfelelő irányítását is természetesen ilyen alkatrészek teszik lehetővé. Webáruházunk bandázs kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyeknek köszönhetően kellőképpen kontroll alatt tarthatod a kerékpárt, mindezt maximális kényelemben.

Amennyiben szeretnéd beszerezni a leghasznosabb bringás termékeket, akkor keresd fel bátran webáruházunk kormányzáshoz tartozó eszközök kínálatát! Lássuk, miből válogathatsz!


A kerékpározás nem lenne olyan felemelő, ha nem tudnánk biztosítani a megfelelő kiegészítőket és alkatrészeket az utakhoz. Webáruházunk kormányzás kategóriájának termékei biztosítják a minőségi tekerést. Habár általában a legtöbb esetben az alapfelszereltség részének tekinthetőek ezek a darabok, azonban előfordulhat, hogy egy idő után cserére szorulnak.

A bringát határozottan megragadva miénk a világ, persze azért az irányítás alatt is szükségünk lehet néhány hasznos termékre. A megfelelő komfortérzet biztosításában webáruházunk bandázs kínálata is sokat segíthet neked! Most pedig lássuk, miért olyan fontos ezek megléte!

A kormányzás legfontosabb kellékei

Kínálatunkban először böngészve bizonyára már észrevetted, hogy nálunk a legtöbb eszközt megtalálhatod, hogy teljessé tedd a bringás életed. A kerékpározás során nincs kevésbé fontos alkatrész, azonban vegyük csak át szép sorban, miért lényeges a kormányzás minden kellékének beszerzése. Minőségi alkatrészeink között szerencsére mindet megtalálod, ráadásul a Cube egyedi termékei is képviseltetik magukat. 

A kényelmes bringázás nem mindig olyan egyszerű, hiszen ehhez a minőségi kerékpáron kívül néhány ehhez illő alkatrészre is szükség van. A kormányzás eszközei ebben is segítenek, továbbá ezeknek köszönhetően jól irányítható a kerékpár is.

A kormány például éppen a stabil irányítást teszi lehetővé, és kisegít minket a nehezebb terepeken is. Aztán egy jó markolat növeli a komfortérzetet és növeli kezeink határozottságát. 

Miért olyan fontos a bandázs?

Kategóriánkon belül tovább kutatva a kormányzás minden területét lefedve megtalálhatod termékeinket. De miért is olyan fontos, hogy mindegyikkel büszkélkedjünk? Miért is lényeges például a bandázs használata?

Mivel kezünk az egyik érintkezési pont a bringával, ezért a kormányzás alkatrészei is nagy szerepet játszanak. A bandázs például megakadályozza a kézfejek zsibbadását. Így nemcsak kényelemben tekerhetünk, de csökkenthetjük a balesetek kockázatát is. A kéz tehermentesítésével tehát megspórolhatunk némi kellemetlenséget.

Ráadásul ma már különböző színű kormányszalagok is kaphatóak, így akár a saját bringás ruházatunkhoz is igazíthatjuk azokat! 

Minőségi termékekkel minőségi bringázás

Amennyiben ideje lecserélni néhány bringás kiegészítőt, vagy csak szeretnél mindig felkészült lenni, akkor keresd fel kerékpáros webáruházunkat! Nálunk minden szükséges kategóriát megtalálsz, s ezek tulajdonképpen le is fedik az egész bringás világot! Nem is beszélve arról, hogy olyan neves márkákkal találkozhatsz, mint amilyen a Shimano, a Pearl vagy a Cube. Ez utóbbi egyedi designnal megtervezett darabokat is piacra dobott, hogy megteremthesd saját bringás személyiséged!

Ha már tudod, hogy mit akarsz, akkor válaszd ki a termékeket és kattints a “Kosárba” opcióra