Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Ez is érdekelhet

Az Atomic sílécek felépítése

2021.12.22 14:19

Az ATOMIC sílécek felépítése

  


SERVOTEC

A Servotec radikális innovációnk a versenyzéshez és a nagy teljesítményű pálya síeléshez. A név a "Servolenkung"- ból származik, mert erről van szó - az első szervokormány síléceknek! A titok a sí tetején lévő Servotec rúd és az elasztomer közvetlenül a kötés altt:

A rúd feszültség alatt van, vagyis a hozzá kapcsolt elasztomer összenyomódik. Az egész sí tehát előfeszített helyzetben van - alapvetően kész fordulni.


Amint a síléc a
kanyarban meghajlik, az elasztomer összenyomódása meglazul. Úgy visszapattan, mint egy rugó, húzza magával a rúdat, és aktívan támogatja a síléc rugalmasságát. Ez könnyebbé és gyorsabbá teszi a kormányzást.

Mindeközben gyors egyenesekben a rúd és az elasztomer tompítja az egyenetlenségeket és elnyeli a rezgéseket. Ez megőrzi a irányíthatóságot és stabilitását, ha nagy sebességgel síel.

ALAPOK

Nagy sűrűségű szinterezett alapokat használunk, amelyek bármilyen havon gyorsak, ellenállóak és könnyen karbantarthatóak.

ÉLEK

Acélból készült éleink ötször ellenállóbak, mint a szokásos acél élek, a szilárdság és a tökéletes tapadás érdekében.

FELSŐ RÉTEGEK

Felső lapjaink könnyűek és rendkívül ellenállóak - különböző szerkezettel és felülettel rendelkeznek, hogy minden terepen megfeleljenek

MAGOK

Minden sí alapját képezik azok az anyagok, különösen a különféle fajták. Ezek az anyagok meghatározzák a sílécünk viselkedését.

Ultra erős magok

Erős bükkből és könnyű nyárból készül - a maximális stabilitás és rugalmasság érdekében versenyléceinkben használjuk.

erős magok

Sportos, sinamikus kőris és nyárfa, amely stabilitást ad és csökkenti a vibrációt.

könnyű mag

Ez a mag nyárfából készült, optimalizálja a sí súlyát anélkül, hogy feláldozná a csillapítást vagy a stabilitást.