Menü

THULE KERÉKPÁRTARTÓ VONÓHOROGRA VeloSpace XT 939

Ár:
255.990 Ft
241.990 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 939000
Elérhetőség: Német raktárban
Várható szállítás: 2021. augusztus 17.

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, 3 db kerékpár szállításához.

Szín
Fekete/Ezüst
Méret
Univerzális

Leírás

A Thule VeloSpace XT egyet jelent a könnyen és kényelmesen használható kerékpártartó fogalmával. Mint minden Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó a Thule VeloSpace XT is megfelel annak az elvárásnak, hogy a felszerelni kívánt kerékpárokat ne kelljen magasra emelni és így a szerelés könnyed legyen. Ideális választás nehezebb kerékpárokhoz. A kerékpártartó felszerelése és beállítása is nagyon egyszerű. Amint ráhelyezi a vonóhorogra a tartót, az azonnal stabilizálja magát, nem billeg, így a zárási folyamat nagyon kényelmes. A Thule VeloSpace XT rázárható a horogra és a bringák is biztonságosan zárhatók a kerékpártartóra. A széles döntési szögnek köszönhetően a legtöbb egyterű vagy kombi hátsó ajtaja könnyedén kinyílik, segítve ezzel a csomagtartóba való pakolást a kerékpárok és a kerékpártartó leszerelése nélkül.

Forrás: Youtube ThuleBringYourLife

Paraméterek

Szállítható kerékpárok száma 3 kerékpár
Felszerelés helye Vonóhorogra
Gyártó Thule
Nagy terhelhetőség (Max. 60 kg), így alkalmas elektromos kerékpárok és nehéz downhill kerékpárok szállítására is.
Extra nagy távolság a belső kerékpártartó tálcák között (25 cm), így a szélesebb kerékpárok felhelyezése is egyszerűbbé válik.
Bővíthető kivitel. A külön megvásárolható adapter segítségével, egy extra kerékpár szállítására is lehetőség nyílik, így a három férőhelyes tartó néggyé a két férőhelyes hárommá bővíthető.
A hosszú keréktartó tálca lehetőséget ad nagy tengelytávú (max.1300mm) kerékpárok szállítására is.
Racsnis kerékrögzítő hevedere kivételesen hosszú, így bővítő nélkül rögzíthetünk FatBike-ot a tartón (max. gumi szélesség 4,7”)
A könnyen levehető kerékpárrögzítő karoknak köszönhetően kényelmesen szerelhetjük fel a kerékpárokat és a rögzítő zárgombok már ennél a típusnál is nyomatékhatárolóval rendelkeznek.
A tartó felszerelése és beállítása nagyon egyszerű, köszönhetően az új rögzítési rendszernek
A kerékpártartó (2 és 3 férőhelyes kivitelnél is) nagy fokban dönthető (kerékpárokkal együtt is), így még kombi és egyterű autók hátsó ajtaja is kényelmesen nyitható.
A szállított kerékpárok mindegyike rázárható a kerékpártartóra és a tartó maga is rázárható a vonószemre.
Kombináld a kerékpártartót a BackSpace XT boxszal, ami egy pillanat alatt multifunkcionális szállítóeszközt varázsol a kerékpártartóból. Segítségével egy 300 literes extra pakolóhellyel gazdagodsz, ami könnyen megközelíthető és hozzáférhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!