Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
110 990 Ft

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599

THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
THULE KERÉKPÁRTARTÓ TETŐRE UPRIDE 599
A Thule Upride
Méret
Univerzális
Cikkszám
599001
110 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

A Thule új kerékpártartója az UpRide megfelel még azon kerékpárosok igényeinek is, akik kényesen ügyelnek arra, hogy kerékpárjuk szállítás közben extra védelmet élvezzen, és emellett a gyors és könnyed felszerelést is fontosnak tartják. Az új, tetőre szerelhető tartó védi a kerékpárvázat és szinte bármilyen geometriával rendelkező kerékpár felszerelést lehetővé teszi anélkül, hogy az első kereket el kellene távolítani a vázból.

A Thule UpRide úgy lett megtervezve, hogy biztonságosan megragadja a kerékpár első kerekét, míg a hátsó kereket a már jól ismert racsnis heveder rögzíti a keréktálcán.  A kerékpártartónak nincs olyan egysége, ami érintkezne a vázzal, így karbon vagy más kényes anyagból készült váz esetén ideális választás. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően gyakorlatilag minden stílusú, vázméretű, kerékpár felszerelhető rá, függetlenül a fékrendszer vagy a teleszkóp/rugóstag típusától. Felszerelhető kerékméretek: min. 20”-max. 29” a felszerelni kívánt kerékpár maximális tengelytávja: max. 1280 mm lehet. Az alap szettre felszerelhető maximális gumiszélesség: 3” (egy külön megvásárolható adapter segítségével akár 5” is lehet). Maximum, 20 kg-ig terhelhető.

A kerékpár felszerelése nagyon gyors, egyszerű, és kivételesen biztonságos. Kialakításának köszönhetően az autó tetejének jobb vagy bal oldalára is szerelhető. Minden kezelő szerv az autó tetejének síkjában helyezkedik el, így kényelmesen használható. Lopás ellen is védelmet nyújt, mivel a tartó a tetőcsomagtartóra zárható és a bringa, egy beépített sodronyzár segítségével, az UpRight tartóra zárható.

A kerékpártartó a forgalomba kerülés előtt számtalan teszten ment keresztül a THULE saját fejlesztő központjában. Teljesítette a City Crash tesztet, de vizsgálták, hogy mennyire áll ellen az extrém felhasználásnak, a forróságnak, hidegnek, párának, napsugárzásnak és a kemikáliáknak. A fejlesztők a való életben is tesztelték nem csak a laboratóriumban, így bizton állíthatjuk, hogy egy biztonságos, könnyen használható, tartós terméket fejlesztettek nekünk.


Forrás: Youtube - Hekki Kft.



Nincs közvetlen érintkezés a vázzal, egy speciális kampó az első kereket ragadja meg és rögzíti.
Alkalmas karbon kerékpárok szállítására
Jól átgondolt tervezés révén speciális vázgeometria esetén is használható. A szerelést nem akadályozza a hátsó rugóstag vagy a kulacstartó.
Egyszerű csatlakozóelemek miatt egyszerűen átalakítható a tartó jobb vagy bal oldali használathoz.
A racsnis hátsó heveder biztonságosan tartja a hátsókereket a dedikált tálcában.
Felszerelhető kerékméretek: min. 20”- max. 29”, maximális gumiszélesség 3” (egy külön megvásárolható FatBike adapter segítségével akár 5”-os gumimérettel rendelkező gép is felszerelhető)
Maximális terhelhetőség: 20 kg.
A kerékpártartó a csomagtartóra zárható, és a bringa - egy beépített sodronyzár segítségével - rázárható az UpRight tartóra.
Terhelhetősége: 20 kg
Méretei: 163 x 31,5 x 10,5 cm
Súlya: 7,7 kg
Carbon váz kompatibilitás:
Egykulcsos rendszerrel kompatibilis:
Színe: Aluminíum
Gyártási cikkszám: 599

Adatok
Gyártó
Thule
Igénybe vehető hitel
6 hó - 0% THM
Szín
Fekete/Ezüst
Szállítható kerékpárok száma
1 kerékpár
Felszerelés helye
Tetőre
Kedvezőbb árért
Eredeti szülő
599001
Cikkszám
599001