Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
4 990 Ft - 24 790 Ft
Gyártó
Szín

Világítás

A látni és látszani elv a kerékpárosokra is igaz, így elengedhetetlen, hogy jó minőségű és megfelelő fényű világítás legyen kerékpárodra szerelve. Széles választékunkból biztosan megtalálod te is a hozzád passzolót!


25termék
 

Vannak olyan íratlan szabályok, amelyek a kerékpárosokra is érvényesek, ilyen például a látni és látszani elv is. Kétkeréken is fontos a saját és mások biztonsága, illetve a szabadidős programok és túrák alatt a tájékozódás sem utolsó. Webáruházunk világítás és prizma kategóriáján belül olyan termékekre lelhetsz, amelyek biztosítják a jó minőségű és megfelelő fényű világítást! Szeretnél tisztán látni?

Egy-egy bringás túrán nem várt terepviszonyokkal is szembekerülhetünk. A profi világításért keresd fel webáruházunk kiegészítők kínálatát, ami segít megvilágítani az utat!

 

A közlekedés legfontosabb alapelve, hogy szem előtt tartsuk a közlekedésben résztvevők biztonságát. A kerékpárosok többsége úgy gondolja, hogy ez csak közúton érvényes, mivel a bingás túrák és szabadidős programok kevésbé tartoznak ide. Pedig nem! Hegyvidéki terepen például nagy felelőtlenség világítás nélkül közlekedni. Webáruházunk kiegészítők kategóriája úgy lett kialakítva, hogy minden szükséges felszerelést beszerezhess egy kerékpáros kalandhoz.

Igazából sosem lehetünk eléggé óvatosak, így mindig fel kell szerelnünk a világítást biciklinkre. Webáruházunk világítás és prizmák kínálatában most speciális darabokkal is találkozhatsz. A következő pár sorban tehát a kerékpáros világítás fontosságáról és előnyeiről lesz szó bővebben. 

A világítás és a prizma használata kötelező?

Kerékpáros kínálatunk első pillantásra mindent lefedhet, ami a tekeréshez szükséges, de sokan vannak, akik még kezdőnek minősülnek a témában. A világítás témakörében meg kell említenünk néhány kötelező elemet.

A profi világítás felszerelése már csak azért is ajánlott, mert néhány elemre kötelez bennünket a KRESZ is! A fehér színű első lámpa, a vörös színű hátsó lámpa és a vörös hátsó prizma is kötelező. Legalább az első keréken felszerelt küllőprizma szükséges. Lakott területen kívül már fényvisszaverő ruházat is kell, ami éjszaka vagy rossz látási viszonyok közepette szintén kötelező. 

Az előírások betartása valójában a saját érdekünk, hiszen sokkal biztonságosabb így a közlekedés. A kerékpáros kiegészítők tárháza ma már nagyon sokszínű, ráadásul a Cube szerelmesei is válogathatnak közöttük, így mindig felkészülten indulhatnak útnak! 

Világítás és prizma

A kategóriában egyre lejjebb és lejjebb görgetve bizonyára észrevetted, hogy a kötelező lámpákon kívül egyéb világító eszközökkel is találkozhatsz. Ezeknek nagy hasznát vehetjük terepen.

Kaphatóak például lámpaszettek, amelyeket felszerelhetünk egyszerre, de akár tartaléknak is magunkkal vihetjük őket. Aztán van néhány olyan “szóló” termék is, amelyek önmagukban is erőteljes fényt bocsátanak ki. A Cube speciális tervezésű lámpáival például szürkületben és sötétben is jól bevehető a terep, így megőrizhetjük testi épségünket. Ráadásul ilyen környezetben a tájékozódás sem egyszerű, így emiatt is érdemes a megfelelő világítással ellátni kerékpárunkat. 

Szeretnék rendelni!

A világítás eszközei, a többi kerékpáros kiegészítőhöz hasonlóan nagyon fontos, mivel a minőségi tekerést teszik lehetővé.

Amennyiben neked sem mindegy, milyen körülmények között tekersz, és hogyan indulsz útnak, akkor látogasd meg bátran kerékpáros weboldalunkat, ahol minden szükséges felszerelést megtalálsz egy helyen!

Amennyiben kedvenc Cube kiegészítőidet keresed, akkor nálunk szintén jó helyen jársz! Ráadásul most mindent egyszerűen, online intézhetsz! Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a legfontosabb termékeket, majd egyszerűen rákattintani a “Kosárba” opcióra!