Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Praktikus kerékpár-utánfutók

2020.05.08 13:49

A hosszabb kerékpáros túrákhoz elengedhetetlen, hogy magunkkal vigyünk néhány kelléket, különösen akkor, ha többnapos kirándulásról van szó. Néha az is megesik, hogy akad egy kis “potyautas” az út során. Ha neked sincs ötleted, hogyan oldd meg a gyerek vagy a túrakellékek szállítását, akkor most bemutatunk neked néhány praktikus kerékpár-utánfutót, amelyek a hasznodra lehetnek.

Miért éppen kerékpártúra? 

Egy fergeteges kerékpártúra számos előnnyel jár. Ha Te is azok közé tartozol, akik foggal-körömmel védik a környezetet, akkor indulj útnak kerékpárral! Ráadásul egy-egy ilyen kirándulás a szervezetedre is jótékony hatással lesz! A kerékpározás aerob mozgásforma, mivel ugyanazt a mozgássorozatot ismételjük végig. A kerékpározás során élénkül a vérkeringés, így rövidebb idő alatt több oxigén jut a sejtekbe. Megmozgatjuk az izmainkat, nem is beszélve arról, hogy rengeteg kalóriát égetünk el.

 

Webáruházunk kínálatában a kerékpározás kellékeit is megtalálod, amelyekre szükséged lehet járgányodhoz. Ne feledd, mielőtt belevágnál, mindenképpen szerezd be a legfontosabb kiegészítőket, hogy maximális biztonságban és kényelemben tedd meg az utat. Szerencsére ezt ma már egyszerűen, gyorsan, online is megteheted! Láss világot kétkeréken! 

 

Kerékpár kiegészítők 

Minden kerékpárkellék kincset ér. Például a forgalomban való használatához elengedhetetlen a csengő felszerelése, de ott vannak a csomagtartók is, amelyek nagyon fontosak 1-1 nagyobb túrához. Ha a sportos élet híve vagy, és télen sem szeretnél megválni a biciklidtől, és a szobabiciklit drágának találod, akkor beszerezhetsz edzőgörgőt is. Nem szeretnéd kerékpárodat nekitámasztani mindenféle koszos felületnek? Ez esetben a kerékpártámasz a neked való. Ugyanakkor kiegészítheted még bicikliszetted a kormányzás hasznos kellékeivel, sebességmérővel, pumpával, sárvédővel vagy lakattal is. Sokoldalú kerékpár-kiegészítőink között minden megtalálható, ami egy felejthetetlen túrához szükséges.

 

Praktikus kerékpár-utánfutók

Ha túl sok dolgot akarsz magaddal vinni a túrára, vagy csak a kisgyerkőcnek szeretnél biztonságos és kényelmes utazási lehetőséget biztosítani, akkor neked találták ki a “kalandbarát” kerékpár-utánfutókat. Ezek akár még egy szimpla bevásárláshoz is tökéletesek, amennyiben nem kívánsz autóval menni.

 

A legtöbb modell nagyon praktikus, hiszen könnyen összecsukható, így elfér mindenhol és könnyen szállítható. A HAMAX AVENIDA Twin kerékpár-utánfutó például kifejezetten “ikerpáros szülőknek” lett kitalálva, amely erős alumíniumvázzal biztosítja a magas szintű védelmet a gyerekeknek. Egy gyors átalakítás után babakocsiként is szolgálhat. 5 pontos biztonsági övvel, LED lámpákkal van ellátva. A rázkódásmentes utazást minden lurkó élvezni fogja!

 

A kerékpár szerelmeseinek az út a “mindenség”: Készen állsz felfedezni saját utad? A kerékpározás életérzés, tedd élménnyé a legjobb minőségű termékekkel!