Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Mit érdemes tudni a gyerekeknek készült bukósisakokról?

2020.05.14 13:53

Habár a kerékpározás talán életed legnagyobb szenvedélye, bizonyára akad valami, ami még fontosabb számodra. Ez pedig a biztonság. Különösen akkor nem hagyható figyelmen kívül, ha gyermeked is veled tart. A következő pár sorban néhány hasznos, gyerekeknek készült bukósisakot mutatunk be neked, amelyek segítségével egyszerűen kipipálhatod az alapvető biztonsági előírásokat, kétkeréken is.

Biztonságos kerékpározás 

Az első és legfontosabb természetesen a kerékpár megfelelő kiválasztása. Egy a testalkatodhoz illő, kényelmes és minőségi kerékpár segít megelőzni az esetleges sérüléseket és csökkenti a fájdalom kockázatait is. Nos, ha már egy bicikli büszke tulajdonosa vagy, akkor figyelj oda az ülés megfelelő magasságának a beállítására is, hiszen a rossz beállítás megfeszítheti a hátat, a nyakat és az ízületeknek sem lesz éppen kellemes. Weboldalunk kínálatában megannyi hasznos kiegészítőre lelhetsz, amelyek segítenek biztonságos körülményeket teremteni útjaid során.

 

Legyen gondod a kerékpárod karbantartására, de a megfelelő cipő viselése is nagy előny lehet.

 

Azt már talán mondanom sem kell, hogy kezdőként vagy komolyabb túra előtt nem árt tanulmányozni a KRESZ-t. Sok kerékpáros úgy érzi, hogy a közlekedési szabályok elsősorban nem rájuk vonatkoznak, azonban valójában mind az autósok, mind a kerékpárosok felelősséggel tartoznak útjuk során a közlekedésben résztvevők épségéért.

 

És persze ne feledkezzünk meg a bukósisakról sem, amely nagy dilemmát és megosztást eredményez a kerékpározók körében.

 

 

Előnyök és divatok!

Ki mondta, hogy nem nézhetünk ki jól egy bukósisakban? Talán sokan ma is “cikinek” érzik a viselését, habár valójában ezt egyáltalán nem a szépség miatt hordjuk. Elfelejtettük azt a tényt, hogy mennyi más divatos és egyben hasznos kiegészítővel tehetjük teljessé nemcsak biztonságunkat, de a megjelenésünket is. Kerékpáros ruházati kiegészítőink között megtalálhatsz nadrágokat, melegítőket, kabátokat, kesztyűket, sapkákat, mezeket, cipőket, pólókat és természetesen sisakokat is. Hidd el, egy stílusos szettben már egyáltalán nem lesz “ciki” a bukósisak sem!

 

Gyerekeknek való bukósisakok

Nem csak a saját biztonságérzetünket teremthetjük meg általa, de jó példát mutatunk a gyerekeknek is. A felelősségteljes közlekedés legfontosabb kiegészítője, hiszen óriási védelmet nyújt, különösen a kisebbek számára. Az emberi test legsérülékenyebb testrésze a fej. Ráadásul a gyerekek sokkal nagobb eséllyel borulhatnak fel, mint a felnőttek. Divatos CUBE gyerekbukósisakjaink maximális védelmet nyújtanak a kis lurkóknak.

 

Meglehet, hogy a sisak használata csak lakott területen kívül, 40 km/h sebesség felett kötelező, viszont sosem lehetünk eléggé óvatosak, ha gyermekünk védelméről van szó.

CUBE - a minőség nagykövete 

A korábban leírtakban már hallhattál a CUBE termékekről, azonban csupán futólag. Mit is kell tudni a cégről? Nos, elsősorban azt, hogy megannyi kerékpár-kategórián belül képviseltetik magukat. Kiváló minőségű, strapabíró termékek találhatóak meg körükben, amelyek egyfajta “garanciát” nyújtanak a vásárlása, ráadásul stílusosak is. Elég utánanézned a legfontosabb kérdéseknek weboldalunkon, és szerencsére azonnal rendelhetsz online!