Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Minőségi bringás sebességmérő

2021.04.20 16:47

Minden bringás igyekszik a szabályokat betartva közlekedni, és ez így van rendjén. Sokan közülük speciális diétán vannak, esetleg komoly célkitűzéseik vannak a sport területén. Nos, bármely esetet is vizsgáljuk, tulajdonképpen mindegyik esetén jól jön egy sebességmérő. A következő cikkben néhány speciális darabról tudhatsz meg még többet.

Mik azok a bringás computerek? 

Habár még nem találták fel a bringába épített laptopot, de már szerencsére kapható az ún. kerékpáros computer, vagy más néven sebességmérő, ami elég sokat segíthet nekünk. Jó, jó tudom! A neve eléggé megtévesztő, hiszen azért nemcsak a sebességmérés területén jeleskedik ez az eszköz. 

Ma már elég jó áron beszerezheted a legmodernebb darabokat is. Természetesen különböző funkciókkal ellátott termékek kaphatóak. Más-más fejlettségi szinttel rendelkező bringás computerekkel találkozhatsz, de igazából ez nem is olyan nagy baj, hiszen kiválasztásuk sok mindentől függ. Például attól, hogy számunkra milyen funkciók elsődlegesek.

Ez még csak egy kis ízelítő volt a témában, de ha máris körbenéznél a sebességmérő eszközök frontján, akkor ideje meglátogatnod speciális kerékpáros webáruházunkat

Típusok és szintek 

Ha már ilyen szépen beharangoztuk, hogy számtalan verziója van a kerékpáros computereknek, akkor ideje közelebbről is megismerni ezeket! A bringás computerek között tehát az alsókategóriás és az igen profi technológiájú darabok is fellelhetőek. De mi a különbség a két csoport között?

A mindennapi tekeréshez például az alapdarabok is megteszik. Na jó, nem kell aggódnod, ezek is tökéletesen megbízhatóak! Ez esetben ugyanis a legtöbben a sebességre, a menetidőre vagy a megtett út hosszára vagyunk kíváncsiak. 

Ezzel szemben a közép- vagy felsőkategóriás computerek ennél sokkal többet tudnak! A GPS-alapú és a vezeték nélküli termékek már számos plusz funkcióval is el vannak látva. Némely darab egyenesen 34 funkciót tár eléd. Ezeket könnyen összekapcsolhatod okostelefonoddal is. 

Webáruházunk sebességmérő eszközei között megtalálhatod a hozzád illő “kütyüt”, így minden szükséges adatot megfigyelhetsz a bringás utak során. Elég azzal tisztában lenned, hogy milyen adatokat szeretnél nyomonkövetni, így biztosan jól döntesz majd a vásárlás során! Ráadásul kedvenc kiegészítőid között talán néhány minőségi Cube darabbal is találkozhatsz!
Ezenkívül más kiegészítőket is beszerezhetsz nálunk. Olyan neves márkákat találsz, mint amilyen a Cube is.

Cube Race Peak sebességmérő 

Valljuk be, bármilyen műszaki, technológiai termékről is van szó, ma már a legtöbben a vezeték nélküli kapcsolatban hisznek. Ez ugyanis stabil működést és adatátvitelt biztosít. Nincsenek vezetékek és idegölő beszerelés sem, miközben szidjuk még a világot is a kábelekbe gabalyodva. A tartós és megbízható bringás computerek között is megtalálhatjuk ezeket az okosváltozatokat, amelyek garantáltan hosszú távon a segítségünkre lesznek majd. 

A Cube szinte minden bringás kategóriában előrukkol valamivel, hát miért lenne ez most másképpen? A profi Cube Race Peak sebességmérő 34 funkcióval rendelkezik. Ezek közül érdemes megemlíteni az automatikus bekapcsolás-leállítás funkciót. Ezenkívül pontos adatokkal szolgál neked a magasság és a hőmérséklet kapcsán is. A gumiszíjnak köszönhetően pedig nagyon könnyen felhelyezhetjük és rögzíthetjük.