Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Milyen kerékpártartó létezik 4 kerékpárhoz?

2020.05.21 13:58

Ha már elterveztél egy felejthetetlen túrát a szikrázó tavaszi napsütésben, de a túra helyszíne koránt sincs közel, akkor ideje újratervezni. A kerékpártárolás ilyen esetben egyáltalán nem egyszerű, szerencsére ma már kapható kerékpártartó 4 kerékpárhoz is. Most a szakszerű tárolóeszközökről olvashatsz pár sort.

Kerékpártárolás utazás alatt?

Hidd el, jól tudom, hogy egy autóra rögzíthető kerékpártartó kiválasztása nem egyszerűen egy döntés, hanem gyakorlatilag egy igazi befektetés az életünkben. Ma már szerelheted a tetőre, a csomagtérajtóra vagy a vonóhorogra, a lényeg, hogy gondold át alaposan a kiválasztási szempontokat! Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálod a szükséges kiegészítőket!

 

Nyilván az sem mindegy, hogy csak évente, havonta vagy hetente többször szeretnéd használni. Ha sűrűn akarod használni, akkor az egyszerűbb felszerelhetőséget kell figyelembe venni, de az sem mindegy, hogy milyen távolságokat teszel majd meg. Ha ezeket sikerült tisztázni, akkor már csak az a kérdés maradt, hogy milyen bicajt és hány darabot szállítanál.

 

 

Kerékpár-kiegészítők 

A kerékpározók életében is vannak nehézségek, mivel nem csak a szállítás kiegészítőit kell figyelembe venniük egy-egy hosszabb út előtt, hanem a többi fontos alkatrészt is. Ilyen például a csengő, a görgők, a gyerekülés, az utánfutók, a kitámasztás, a kormányzás eszközei vagy a sárvédő. De legyen gondod a sebességmérőre, a pumpára, a lakatra és a kerékpártároló elemekre is. Speciális kerékpár kiegészítőink körében számos hasznos eszközre bukkanhatsz, amelyek teljessé tehetik “bringaszetted”. A különböző típusú szállítóelemek, mint a tetőboxok vagy a tárolók egy külön kategóriát képezve segítenek stabillá tenni utazásod.

 

 

Kerékpártartó 4 kerékpárhoz 

A következő pár sorban az egyes kerékpártartó típusok előnyeivel is megismerkedhetsz. A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók nagyon kedvező áron kaphatóak, többféle autóra is felszerelhetők költségmentesen. Sőt, ha ezt a típust választod, ezen egyenesen 3 bringa is elfér!

A vonóhorogra rögzíthető kerékpártartó használata még ennél is előnyösebb, hiszen többségük összecsukható, és nagyon egyszerű felszerelni. Ez a kerékpártartó 4 kerékpárhoz is tökéletes választás, általában dönthető. Könnyű felrakni rá a bicikliket, ráadásul a légellenállást sem növeli. 

 

A tetőre szerelhető típusok egyik előnye, hogy könnyen rögzíthetőek rá a kerékpárok. Többek között autófüggetlenek és kedvező árúak is. 

 

Stabil kerékpártartó termékeink között megannyi típust felfedezhetsz. A legjobb az egészben, hogy ezeket a kiegészítőket egyszerűen megvásárolhatod online is, hiszen csak el kell olvasni róluk a legfontosabb tudnivalókat.