Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

Elő a városi kerékpárokkal!

2020.04.25 13:43

A városi kerékpárok elsődleges funkciója, hogy gyorsabbá és kényelmesebbé tegyék a városban való közlekedést. A bringáknak ez a típusa ugyanis nagyon jó opció arra az esetre, hogy a tömegközlekedési eszközökön való zötykölődést, illetve az autóban a dugóban való ücsörgést elkerülve könnyedén eljuss A-ból B-be.

A városi kerékpárok előnyei

Napjainkban rendkívüli módon megnövekedett az autós forgalom, illetve egyre gyakoribbak a tömegközlekedési eszközöket, valamint az azok útvonalát érintő nagyszabású felújítások. Ezek pedig sajnos óriási dugókat és nagyon hosszú menetidőt eredményeznek. A városi kerékpárok éppen ezekre a helyzetekre jelentenek kitűnő megoldást, hiszen erre pattanva gyorsan és kényelmesen eljuthatsz oda, ahová csak szeretnél. Ezt a bringatípust ugyanis éppen a városi közlekedésre tervezték. Ráadásul azontúl, hogy sok időt és bosszankodást megspórolsz magadnak, útközben még élvezheted a mozgás örömét is, valamint hozzájárulsz a környezet védelméhez.

 

 

Felszereltség

A városi kerékpárok kialakításánál az elsődleges szempont egyértelműen a kényelem. A magas és íves kormány, az alacsony átlépésű váz, a láncvédő, a kontrafék, illetve a több sebességes váltószerkezet, amelyek a városi kerékpárok többségét jellemzik, mind-mind azt a célt szolgálják, hogy kényelmesen és gyorsan tudjál közlekedni velük. Ezeken kívül persze még egyéni igények alapján számos extrával elláthatóak ezek a bringák. Egy csengő, egy kosár, egy csomagtartó vagy éppen egy tükör bármikor felszerelhető a biciklire. Ezekkel pedig még inkább növelhető a kétkerekű által nyújtott komfortfokozat.

 

Széles választékkal rendelkező webáruházunk természetesen mindkét nem számára városi kerékpárok gazdag kínálatát nyújtja. Akár acél vagy alumínium vázas, agydinamós, kontrás, agyváltós, egy sebességes, Neuzer, Cube vagy Capriolo kerékpárt keresel, nálunk biztosan megtalálod, hiszen mindezek szerepelnek a kínálatunkban. 

 

Női városi kerékpárok 

A városi kerékpárok a nők körében nagyobb népszerűségnek örvendenek. Trendi, de mégis vagány megjelenésükkel valódi divatot teremtettek ezek a kerékpárok. A nőkre gondolva ezeket a kiviteleket gyakran szoknyavédővel szerelik fel, aminek köszönhetően elkerülhető, hogy a szoknya beakadjon a hátsó kerékbe.

 

Nem meglepő tehát, hogy kínálatunkban is több női városi kerékpár szerepel, mint férfi. A hölgyek közel 100 kiváló bicikli közül tudnak választani. 

 

A Capriolo Diana 1 sebességes városi kerékpár egy acél vázas, kontrás, acél merev villákkal és DDK Comfort nyereggel felszerelt bicikli, amelynek jellemzői és vagány színe igazán vonzóvá varázsolja a hölgyek körében, akik előnyben részesítik a kerékpáron való tekerést az autózás vagy éppen a tömegközlekedés helyett.

 

A Cube Ella Cruise 2019 pedig már magasabb szintre emeli a városi kerékpáros közlekedést. Az elegáns, de kifinomult retro design, a könnyű fel- és leszállást biztosító vázkialakítás, a kényelmes üléspozíció, a finoman hajlított alsócső, a biztonságos irányíthatóság és az egyszerű kezelhetőség mind azt a célt szolgálja, hogy a hölgyek számára egy praktikus és könnyen használható eszköz legyen.

 

Egy minőségi városi kerékpár könnyen a mindennapjaid részévé válik, és nagymértékben megkönnyíti számodra a közlekedést. Hiszen nem csak, hogy gyorsan, de kényelmesen juthatsz el egyik helyről a másikra.